2015/02/10

Yukidols

Hyss, en osaa enää blogata ajoissa. Yukin höpinöitä siis edessä!

Lauantaille pähkäilemäni cossisuunnitelmat selkenivät itseasiassa perjantaina, kun Rita onnistui voittamaan lipun tapahtumaan, ja täten A-RISE -ryhmämme pääsi kokoontumaan uudemman kerran! Oli ihanaa päästä ryhmäilemään vähän pidempi päivä tälläkertaa, ja tällä kertaa saatiin shoottailtuakin~ Oli ihan hirmu liikuttavaa kun törmäsimme päivän mittaan muutamaan ihan täpinöissään olleeseen Love Live! -faniin joiden kanssa pääsi jopa hieman höpöttämään sarjasta. (^ω^)


Kuvaaja: Matias Tukiainen


Suurin osa päivästä meni hengatessa, kun odotimme yhden kuvaajan ilmoittelevan itsestään shoottia varten, mutta päivä olikin tälle hieman turhan kiireinen, joten tämä shootti jäi tälläkertaa pitämättä. Pari ohjelmaa olisi kiinnostanut, mutta ainakin tärkein, eli NCC-karsinnat ja Photosootkisa tuli katsottua. Kisat alkoivat tunnin verran myöhässä, mutta tämä ei käynyt oman porukkamme hermoille niin kovaa, kun luotimme paikkalippujen maagiseen voimaan emmekä menneet sinne tungokseen kökkimään. Seisoskelimme siis sivummalla höpöttelemässä ja mm. pelaamassa shiritoria kisan alkuun asti.\(^^)(^^)

Kisa oli kyllä odotuksen arvoinen, oli ihanaa huomata että NCC-esiintyjiä oli päässyt lavalle asti niinkin monta. Joukosta löytyi monenlaisia hienoja esityksiä, voittajan skitti oli omakin lempparini, kivasti rakennettu esitys maustettuna hyvin iskevällä huumorilla! Uusi tulokas, Photoshootkisa on mielenkiintoinen uusi formaatti. Valokuvaaminen on kuitenkin valtava osa tätä harrastusta, joten on kivaa että tällekin osa-alueelle on kehitetty oma kilpailunsa, jossa ihmiset pääsevät käyttämään sitä osaamista, mitä perinteisissä cosplaykisoissa on vaikeaa näyttää, ja myös valokuvaajat saavat työnsä esille muutenkin kuin internetin kuvagallerioiden kautta.


Kuvaaja: Matias Tukiainen.
Ärsyttää kun käteni oli koko päivän kuvissa väärässä asennossa, sormi unohtui :'D

Kisojen jälkeen shoottailimme vielä hetken verran, Kellon ollessa sen verran, että osaa kutsui kotimatka, suuntasimme me Tuiksun kanssa iltabileiden puolelle! Matka sinne oli mielenkiintoinen, Dipolissa on kyllä tullut käytyä Ropeconissa, mutta jotenkin tuon bilepaikan sijainti ihan siinä vieressä ei meinannut aueta. Emme viipyneet paikalla ihan loppuun asti, koska tanssijalka ei oikein osaa vipattaa sellaisen musiikin tahtiin, mitä bileissä usein soitetaan. ^^' Tosin fiilikset nousivat pariin otteeseen kovasti, kun soittolistalta pärähti soimaan tuttu kiva biisi, mm. yksi Love Livestä tuttu biisi ihan yllätti!

Sunnuntai oli jälleen AKB0048-ryhmäilyn päivä. Itselläni ei ollut fiilis ihan katossa asuni eikä naamani kanssa, vaikka hameet olivatkin onnistuneet ihan hyvin ilman ompelukonettakin, tuntui peruukin leikkaus menneen ihan höpsön näköisesti, ja nyt kun olen päässyt piilarienkäytön makuun, niiden puute laski naaman moekertointa roimasti. Aina ei mene putkeen. ^^; On hyvin mahdollista että cossaan Parurua vielä joskus uudelleen, nyt kun piilaritkin ovat hallussani. Pakko sanoa myös, että nyt kun olen käyttänyt tuota takkia monenmonta kertaa, alkaa muutamat pienet viat ärsyttää, ja sattaakin olla, että teen sen jossainkohti ainakin osittain uudestaan.

Kuvaaja: megurinemagnet

Ryhmämme kutistui loppujenlopuksi aika pieneksi kun ihmisille tuli kullekin omat mutkansa matkaan, mutta ainakin shoottaaminen oli huomattavasti helpompaa tällaisella pienemmällä porukalla~ Shoottaamispaikkojen etsintä oli jännää kun suunniteltu paikka olikin sunnuntai-aukioloaikojen vuoksi kiinni. Käytiin tässä välissä mm. jäädyttämässä itsemme ulkona, mutta palasimme varsin pian takaisin tapahtumapaikan lämpöön. Seikkailimme sisällä muutamassakin paikassa, ja kävimme mm. kuvauspalvelussa kuvattavana. Kuvauspalvelukuvat eivät vain ole omalta osaltani kovin edustavia, joten en lisää niitä tähän.

Ja kuten teemaan jo vähän kuuluu, tästä ryhmästä kuuluu taas lisää kesällä, eli ollaan jo sovittu seuraavat asut mitkä tehdään. ^.~

Kuvaaja: megurinemagnet

Noin muutoin sunnuntaina ei tullut cossikisan katsomisen lisäksi tehtyä mitään kovin ihmeellistä. Cossikisasta en keksi muuta sanottavaa, kun että ihan mahtavia asuja, ja onnea voittajille~ Päivä tuntui yhtä lyhyeltä kun conisunnuntait yleensäkin, vaikkakin suuntasimme pienille jatkoille aka juomaan bubble tea'ta Espoosta Helsinkiin päästyämme.

Seuraava coni häämöttääkin jo viikon lopulla. Sen puvuista höpöttelenkin sitten seuraavassa postauksessa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti