2015/02/12

Frostin puvut

Niistäkin voisi jotain sanoa ennen tapahtumaa. Uusia asuja tapahtumaan valmistui vain yksi, mutta sen lisäksi nappaan kolme vanhaa pukua mukaan.

Perjantaina chuuneilen Shichimiyana. Mietiskelin ensin, että olisi laittanut tämän sunnuntaille, mutta päädyin siihen, että on peruukin kuljettamisen kannalta helpompaa, että laitan sen vaan suoraan päähän ennen lähtöä. Eihän tuo mikään kummallisesti muokattu edes ole, mutta peruukinmuokkaustaitoni tuntien, jos laitan tuon välillä pussiin, niin se näyttää sen jälkeen joltain ihan muulta. Shichimiyan asu on päällä tosi mukava, eikä se ole päässyt käyttöön conissa vielä kertaakaan. Plussana myös se, että tuossa ei ole ikävästi painavia tai rypistyviä juttuja, joten se päällä voi hyvin istahtaa katsomaan elokuvan!Lauantaille nappaan mukaani sen uuden puvun, eli hahmona on jälleen AKB0048-sarjan Acchan, tällä kertaa Gingham Check -asussa. Asun teossa oli todenteolla mutkia matkassa kun ompelukoneeni hajosi kesken projektin, mutta nyt sain sen ainakin ajoissa valmiiksi, eikä tarvinnut itkeä kiirettä. Puvussa on kivat ja vähemmän kivat puolensa onnistumisen kannalta, mutta kyllä tuon voi ilolla pistää päällensä lauantai-aamuna.Taattua Instagram-laatua!


Koska Gingham Check-asussa on parit kerrokset ja puffuhame, koin fiksuksi ottaa iltabileitä varten oman cossinsa. Ja mikäpä muukaan se olisi kuin jo useasti iltabilecossina toiminut Beginner-puku! Tuo päällä on vähän kevyempää mennä Desudanssailemaan ja iltabileiden puolelle. ( ̄〜) (〜 ̄)Sunnuntaille olin itseasiassa tekemässä uutta asua, mutta arvatkaapa vain päättikö ompelukone kesken puvun teon, että ei se korjaus hei ollut tarpeeksi, ja alkoi prakaamaan ihan samalla tavalla kuin ennen korjausta. Hiphei. Täytynee kärrätä kone takaisin huoltajalle ensi viikon puolella. Tarkoitus oli siis tehdä The Idolm@ster: Cinderella Girls'in Uzuki, asussa joka esiintyy pelin puolella. Olin katsellut noita Cinderella Girlsejä ja kaikkia ihania asuja jo jonkin aikaa, ja siivotessani kangaskasojani löysin kaikki kankaat kyseiseen asuun, ja siitä se sitten lähti. Teen tämän loppuun sitten kun ompelukone toimii ja mietin sille jonkun toisen tapahtuman.


Taisin eksyä hieman sivuraiteille, tämä on harhautusliike niille jotka katsovat vain kuvat. Oikeastihan päädyin nappaamaan sunnuntaille mukaan Maizonon koulupuvun. Vaihtoehtoja oli muitakin, mutta loppujenlopuksi pitkät hihat voittivat, vaikkakin hameenmitta kyllä nollaa tämän edun aika hyvin.


Nähdään Frostissa! ( ´ ω ` )

2 kommenttia:

 1. Oooo, ihania pukuja sulla suunnitteilla, pitääkin tulla bongaamaan! ^__^

  Tuosta Gingham Checkista tulikin mieleeni, että ensi Yukiconiin ollaan kaverin kanssa tekemässä Gingham Check-ryhmää! Aika ajoissa tästä huutelen, mutta ajattelin mainita nyt kuitenkin :) Acchan kyllä on jo varattu, kuten myös Chieri ja Nagisa, mutta jos kiinnostusta silti herää, niin ryhmää ollaan tosiaan kasaamassa ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia~ Tule ihmeessä moikkaamaan jos bongaat, on aina kiva tavata uusia ihmisiä! (^ω^)~♫

   Ja hnnngh, AKB0048-rakkautta ♥ Aina yhtä ilo kuulla että ihmiset ovat innostuneet sarjasta! Ryhmän suhteen: pitää katsoa, tulen vähintäänkin ihailemaan teitä tapahtumassa ^.~

   Poista