2012/08/23

Väriongelmia

Kuten viime postauksessa totesin, saivat Traconin suunnitelmani kokea pienoisen muutoksen, koska peruukki jonka sain ei oikein vastannutkaan odotuksia, tai tarkemmin sanottuna myyjän kuvaa. Koska kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa, niin kuvatodisteita seuraa.


Vietin tapani mukaan vallan mahtavasti aikaa siihen, että etsin eBayn ihmemaasta sen parhaimmanvärisen ja -mallisen peruukkiyksilön, ja ylläolevan kuvan kuitukasa oli värisävyltään juuri täydellinen tarkoitukseeni, joten päädyin sen tilaamiseen. Olin iloinen kun löysin noin hyvänvärisen yksilön, joka olikin tarkoitettu juurikin sille hahmolle jota Traconiin olin suunnitellut.  Ja hahmohan siis oli tällä hetkellä pyörivän La Storia Della Arcana Famiglia -sarjan ihanainen Felicita.

Vaan kuinkas sitten kävikään. Päivän-parin päästä katsoin eBay-tiliäni sen toivossa että tilaamani asiat olisivat shipattu, ja olivathan ne. Tosin jokin oli hieman pielessä, sillä siinä vaiheessa peruukin kohdalla oleva kuva olikin tämän värinen:Tuossa vaiheessa fiilikset oli suoraan sanottuna tasoa voi kettujen kevät.. Etenkin kun peruukki ei ollut se maailman halvin yksilö. Odottelin siinä sitten ihan sormet ristissä peruukkia saapuvaksi, jotta pääsisin näkemään minkävärinen se nyt sitten ihan oikeasti on, ja paketista paljastui seuraavan kuvan värinen pettymys:


Lienee aika selvää ettei tuo alkuperäinen kuva ihan vastannut tätä perille asti päässyttä tapausta, joten kyseistä cossia varten tätä ei oikein voi käyttää. Positiivisia puolia tuosta kyllä löytyy, ja sinällään tuo on peruukkina aivan ihana kaikessa tuuheudessaan, pehmeydessään ja purkanvärisyydessään, joten eiköhän tuolle ja sen kaverina tulleille saparoille vielä jonkinmoista käyttöä löydy.

Huono puoli on nyt vain se, että Traconin toinen cossi on hyvin auki. Lemppasin nimittäin sen Sethin jonkin aikaa sitten pois syistä x ja y, joihin liittyy mm se, että puku alkoi syömään hermojani sellaisella innolla, etten kokenut hommaa enää mielekkääksi. Minä kun en jaksa tehdä mitään cosseja hampaat irvessä, vaan tahdon nauttia myös siitä tekoprosessista, joten totesin fiksummaksi siirtää puvun myöhempään ajankohtaan. Saa nähdä mitä siellä Traconissa sitten nähdään, muutama idea kyllä löytyy, joten enköhän tässä kahdessa viikossa vielä saa jotain simppeliä aikaan. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti