2012/09/06

I'm ready!

Hiphei vaan! Tracon koputtelee jo ihan nurkan takana, ja nyt ollaan niin iloisissa asetelmissa, että molemmat cossini ovat valmiit. Enää tarvitsee stressata tuota tavaramäärää minkä joudun mukanani junalla raahaamaan, mutta pakkaamisen kimppuun hyökkään sitten hieman illemmalla. Voisin toki kertoa vähän mitä aion cossata milloinkin, kun en ole sitä tainnut vielä mainitakaan kertaakaan.

Lauantain puku aiheuttaa minussa pientä hilpeyttä, sillä päätin sen lainkaan muistamatta Traconin kunniavieraita, joten kuinkas ollakaan, hahmosuunnittelija sattuu olemaan paikalla, aika awesome. Kyseessä on siis niinkin nostalginen hahmo kuin Muumien Aliisa. Olen ihan innoissani tästä cossista, sillä Aliisa on aina ollut oma lempihahmoni Muumeista, ja idolini jo silloin pikkunaperona.

Alkuperäiseen käyttötarkoitukseen sopimaton
peruukki olikin tähän tarkoitukseen täydellinen!
Itsepäiset langanpätkät mur. Vastaanotetaan saumuri..
Saa nähdä olenko Aliisan puvussa aivan koko päivän, voi olla että jos esim. iltabileet tms houkuttelevat, vaihdan päälleni jo tutuksi käyneen Roxyn. Tosin nyt olen uusinut cossia vähän, sillä kuten aikaisemmin kerroinkin, Ropeconin iltasateissa lähmäistynyt peruukki on nyt saanut uuden stailauksen. Vanhalle paidallekin kävi hieman köpelösti heitettyäni sen sateen jälkeen pesukoneeseen: printti ei oikein kestänyt ja on nyt hyvin murtuneen näköinen. Ostin kuitenkin hommaa varten uuden paidan, ja printin siihen maalaileminen on tämän illan tai yön hommana. Ei voi mitään, yö on vain sitä kaikkein tuottavaisinta aikaa. Päivän puolella hoituvat ompeluhommat, joita ei kerrostalossa viitsi alkaa turhan myöhään mekkaloimaan, ja illan sekä yön puolelle menevät nuo näpertelyhommat.

Paluu asiaan jälleen. Sunnuntaille saan nyt vihdoin otettua tuon Aradian God Tier -puvun, kunhan vielä käyn tänään ryöväämässä läheisen pahvinkeräyslaatikon, jotta saan tehtyä siiville suojakotelo-asian kuljetusta varten. :'D Dyykkaus kunniaan, ei jaksa maksaa peruspahvista liikaa. Siivet saavat ehkä oman postauksensa jos nyt jaksan sen julkaista, olen ehkä surkein ikinä selittämään miten olen tehnyt asioita, enkä usein innostukseltani ja käsiparien puuttelta ehdi kuviakaan räpsimään jokaisesta vaiheesta.


Valmiit siivet.
Ilman siipiä ja huppua, jotka
valmistuivat vähän myöhemmin.On hauska fiilis kun voi lähinnä vain olla ja oleskella näin päivää ennen Tampereelle lähtöä, vailla stressiä siitä että pitäisi saada puku valmiiksi ja aika on tiukilla ja kääk. Nyt vaan mietin kerta toisensa jälkeen molempia pukuja ja niiden kaikkia osia, ja stressaan siitä että onhan kaikki nyt ihan oikeasti valmista ja muistanhan ottaa kaiken  mukaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti