2012/08/02

Ropexy

Ropeconissa tuli pyörähdettyä lauantain verran, ja olen iloinen siitä että sinne menin! Oli hyvin hauska päivä joka sisälsi kivojen ihmisten kanssa hengaamista, photoshoottausta, derppaamista unohtamatta. Melkein nolottaa jo taas myöntää että en saanut sitä Aradiaa mukaan vieläkään. :'D Olin vielä edellisenä iltana vakaasti sitä mieltä, että laitan puvun päälle vaikka mikä olisi, mutta pieni vilkaisu lämpömittariin aamulla laittoi vähän kiviä rattaisiin.

Koska paahtumiskuolema ei kamalasti innostanut, niin vähemmän yllättävästi päälle päätyi taas Roxy. Tällä kertaa se tosin oli vallan mahtava asia, sillä vihdoin, oi vihdoin, sain kuvia kyseisestä cossista! Kiitokset kuuluvat nimimerkille Ecca1, jonka kameraan taltioitui sekä enemmän että vähemmän derppiä materiaalia, kiiitos sinulle! Oli mukavaa kun kuvaaja oli tuttu ja turvallinen, eikä kameran edessä tarvinnut kummempia patsastella. Itseasiassa minulla oli sellainen fiilis että derppasin vaan ympäriinsä kokoajan, mutta kuvamateriaali on siitä huolimatta varsin käyttökelpoista, kiitokset tästä kuulunevat kuvaajalle!


Itse coni oli aika tosi jees kokemus, ja poikkesi aika paljolti noista animujapaniconeista, ihan jo sillä, että kävijäkunnan keski-ikä oli hippasen korkeammalla, ja täten fiilis paikalla oli varsin rento ja harmoninen, kun turha kiljunta ja kyseenalainen käytös loisti (suurimmaksi osaksi) poissaolollaan. Itse en ostanut lippua tapahtumaan sillä olen tyhjätaskuinen pummi, mutta ensivuonna saatan toimia toisin, sillä muutaman kiinnostavan ohjelmanumeron lisäksi ne Tanssiaiset sekä niihin liittyvät harjoitukset olisivat kiinnostaneet aika luvattoman paljon. Katsotaan sitten ensivuonna.

Ulkona hengaaminen oli kyllä sään puolesta oikein mukavaa, vaikkakin kuuma tuli, ja itse onnistuin jopa saamaan selkeän rusketusrajan yläselkääni. :'D Seisoin nimittäin yhdessä vaiheessa paikallani selkä aurinkoonpäin jonkun kymmenen minuuttia, ja kyllä se vaan porottikin hhuhuh. Itse kun rusketun todella helposti, jota vihaan, en halua, yhyy. Mutta no can do ja porkkanat on liian hyviä.Ilma tosin muuttui äkkiarvaamatta illalla, kun olimme tapahtumapaikan läheisellä rannalla istuskelemassa: yhtäkkiä alkoi sataa kuin saavista kaatamalla! Siinä vaiheessa kello oli jotain kymmenen pintaan, ja sateen hieman tauottua tuli sopiva hetki hipsiä kotiin. Ehdimme bussiinkin juuri sopivasti, ja ilma näytti rauhoittuneen.. Kunnes sitten saavuimme Rautatieasemalle jossa piti nousta ulos bussista; suddenly, supersade! Tuli kastuttua aika mukavasti, jonka vuoksi mm. tuo peruukki kaipaa nyt pienoista pesuoperaatiota ja uudelleenstailausta, hnngh do not want.

Oikeastaan kamalasti muuta sanottavaa ei ole, sillä hengaamisen ja photoshoottaamisen (+ muiden kuvasessioiden stalkkaamisen) lisäksi ei oikeastaan tullut tehtyä mitään niin kummallista. Heitän loppuun vielä pari kuvaa lisää, nyt kun niitä kerran sain. Ilmeily kunniaan!
2 kommenttia:

  1. Kun on hyvä malli niin tulee hyvii kuvii ;DDD Oikeesti se supersade oli kyl niin ihme juttu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä tullut ainakaan liikaa jäykisteltyä! Se sade oli kyllä niiin karma tai jotain, kun toteaa että jee täällä ei sada, ja alkaa heti satamaan :'D

      Poista