2013/07/10

Viimehetken muutoksia

Otsikosta voinee päätellä, että Animeconin puvut muuttuivat hieman! Lauantaille on edelleen luvassa Acchania, kahtenakin versiona jos siltä tuntuu.  Toisinsanoen ne treenivaatteet lähtevät mukaan taas siltä varalta, etten jaksa hyppiä täysissä vaatekerroksissa iltaan asti.

Sunnuntain puku taas koki muutoksen, joka lähti lähinnä siitä ettei Zero tulekaan Animeconiin. Yritin kyllä saada Nanamin puvun valmiiksi, mutta väsyin tuon liivin kanssa taisteluun, joten se saa nyt odottaa sellaista rauhallisempaa hetkeä, ettei turhaan tule juostenkustua lopputulosta.

Mietiskelin sitten minkä cossin voisin ottaa mukaani, aikaa kun ei ole liikaa alkaa väsäämään mitään ihmeellisiä. Ja juuri sopivasti muistinkin hankkineeni Kierrätyskeskuksesta tuollaisen keltaisen sovin-kaikkiin-koulupukuihin -liivin, joka sopisi K-ON! -cossiin juuri sopivasti! Eli sunnuntaille on luvassa Mio kesäuniformussa. Olen halunnut cossata Mioa jo aika kauan, mutta jotenkin ei ole tullut semmoista sopivaa rakoa missään kohdassa, joten nyt pääsen toteuttamaan senkin! (Tästä se lähtee ja lisää versioita seuraa..)

Jos joltain on jäänyt keijot väliin: Mio löytyy vasemmasta ylänurkasta.
Puku kasaantui jo aikalailla kaapista löytyneistä asioista: peruukki löytyy Homuran jäljitä, lyhythihainen kauluspaita oli modattu Nanamia varten, keltainen liivi hamstrattu, mustat polvisukat löytyy, ja kengätkin tarvitsee vain vähän korjausmaalailua. Eli tehtäväksi jäi pyöräyttää yksi kappale vekkihameita ja hankkia tuo kaulaan tuleva nauha osoittamaan senpai-statusta. Hameen teinkin jo, eli jäljellä on vain kenkien maalailu, nauhan hankkiminen, sekä peruukin pienoinen saksiminen.

Tämänhetkinen tilanne!
Jännää muuten miten kaikki nämä suunnitellut ja coniin tulevat cossit on vahvasti musiikkiin liittyviä. :'D Kai se on se musiikkitalon vetovoima!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti