2013/07/06

Checkered skirts

Animecon on viikon päästä ja hyvältä näyttää! En tee coniin kuin yhden uuden cossin, ja toisena päivänä kierrätän vanhaa. Tai no vanhaa ja vanhaa. Lauantaille ajattelin siis ottaa Acchanin mukaan, koska puvusta tuli mielestäni ihan hyvä ja hahmo on vaan niin ihana että tahdon cossata tätä lisää!

Ainiin! Löysin sittenkin käyttökelpoisen kuvan Acchanista Desussa otetuista kuvista, vaikkakin takaapäin. Tuo tuuli vähän heitteli kaikkea puvussa ympäri, mutta tässä se itseasiassa toimii edukseen ja tuo fiilistä kuvaan.Sunnuntaille on luvassa se uusi cossi, eli Uta no prince-saman Nanami! Pukuidea lähti liikkeelle hilpeästä nakituksesta, kun Zero kertoi tahtovansa cossata Ittokia ja vihjaili että voisin sopia Nanamin rooliin. Paricossailua luvassa siis! Täytyy kyllä sanoa että olen iloinen siitä miten osuvia nakituksia minulle heitetään, sillä Nanami herättää samaistumisen tunteita mm. suuntavaistottomuudessaan.. :'D Onnistuin muutenkin jäämään ihan koukkuun sarjaan, eli ilmeisesti anime-idolit koukuttavat sukupuoleen katsomatta.Nanamin asuista toteutettavaksi päätyi yllänäkyvä kesä-univormu, joka on muuten ihan simppeli tehtävä, mutta... Tuo liivi asdfgdfh herrainkaulukset en ala edes. Kahlasin kirjastossa läpi käsityölehtiä ja kirjoja, enkä millään löytänyt mistään kaavoja edes herrainkauluksella varustettuihin jakkuihin tms, joten päädyin jälleen improamaan. Tähänmennessä olen tehnyt koekappaleen jota olen pyöritellyt päällä, nuppineulaillut, saksinut ja muotoillut, ja toivon että prosessissa syntyneet kaavankappaleet toimivat tarkoitukseensa. Toinen minor murheenaihe liivin kanssa on kangas jota siihen ostin. Kaupassa se näytti vielä mustalta, mutta kun kotona katsoin sitä, totesin että jaa tummansinistähän tämä on. Se on onneksi tosi tumma tummansininen, ja toimii uniformun muun värimaailman kanssa, eli en ole repimässä hiuksia päästäni tämän vuoksi, ainakaan vielä.

Seuraava vastoinkäyminen tuli tuon hamekankaan kanssa. Kangas oli aikamoisen metsästyksen päässä, löysin sopivan lopulta Eurokankaan palalaarista. Kangas oli siis alunperin mustavalkoinen, ja siitä oli tarkoitus värjätä oikeanlainen. Noh, ensimmäinen yritys meni hiukkasen päin honkia sillä yritin kylmävärjätä väreillä jotka eivät siihen soveltuneet, sillä meiltä ei löytynyt kattilaa jossa keitellä, ja uutuudenkiiltävä pesukone ei vielä liioin himoitse värikokeiluja luokseen.

Kangas ennen värjäystä.

Liian vaaleaa siitä sitten tuli, joten kattilaostoksille päädyin. Litkuja padassani porisutellen onnistuin värjäämään kankaan paljon paremmaksi kuin ensimmäisellä yrittämällä, vaikkakin se jäi vieläkin hieman vaaleanlaiseksi. Päätin nyt ainakin toistaiseksi elää asian kanssa, ei tuo kuitenkaan ihan kaamealta näytä.. (Toisin kuin meikittömän väsynyt pärstäni, aina ei jaksa. :'D)


Kuten kuvasta näkyy, olen leikellyt ja suoristellut peruukinkin kuosiinsa. Oli ehkä halvin peruukki jonka olen tähänmennessä tilannut, hintaa ei ollut kuin semmoinen 9€. Alunperinhän tuo oli pidempi ja siinä oli nätit kikkarat latvoissa, oli taas riipivää leikellä se lyhyeksi. On kyllä hassua miten pitkät peruukit tuntuvat olevan halvempia kuin lyhyet toverinsa, vaikka niissähän on kuitua paljon enemmän, logiikka, en ymmärrä.

Animecon noin muuten on aika jänskä juttu. Matkaan lähdetään perjantaina viimevuodelta tuttuun tapaan conibussin kyydissä, mutta tälläkertaa päädyin valitsemaan nukkumapaikakseni lattiamajoitukseen. Tämä johtuu lähinnä siitä, että tuo ylläolevan kuvan takapiru ei innostunut Kuopioonlähdöstä tänä vuonna, ja yksin minulla ei hotellihuoneeseen ole varaa. :'D Odotan kyllä sinänsä ihan mielenkiinnolla, tällä kertaa osaan ainakin menneistä kokemuksista viisastuneena varata matkaan paksumman makuualustan ja muut tykötarpeet. Itse tapahtuma puolestaan näyttää tosi lupaavalta, ja ohjelmakarttaa katsoessani totesin ainakin lauantain kuluvan aika istumapainotteisesti.

Elän myös toivossa sen suhteen, että en jää taas pingviinisti hengaamaan yksin niin paljon kuin viimeksi lähtiessäni "yksin" coniin, olisi ihanaa olla ihmisten seurassa ja pitää hauskaa sen sijaan että hiippailen yksinäni kun en uskalla puhua kellekään.. ^^' Olen vähän ongelmalapsi sen suhteen, bongailen usein coneissa mielenkiintoisia ihmisiä, esimerkiksi muita blogaajia, mutta en kuitenkaan uskalla häiriköidä ketään. Eli jos bongaatte niin saa nykiä hihasta!

1 kommentti:

  1. Acchan, Acchan , Acchan ^^ En nähnyt tätä pukua Desucon-puutoksen takia, mutta jospa nyt Aconissa sitten!

    VastaaPoista