2014/12/31

Vuoden paketointi, part 2

Viime merkinnässä kävin läpi conit, tähän merkintään lipsautan muunlaisia pikku tapahtumia. ^^


Traconin ja Talksin väliin mahtui PC'n päivänmittainen shoottailureissu Suomenlinnaan, josta jäi käteen hyvä läjä hienoa kuvamateriaalia. Päivä oli hyvin aurinkoinen ja sinänsä lämmin, mutta Suomenlinnan saarisen sijainnin vuoksi siellä tuppaa tuulemaan aina. Itse onnistuin vähän vilustumaankin, vaikka takki oli päällä suurimman osan ajasta, ja kaulan ympärille oli kiedottu nelisen metriä kaulahuivia. :'D Asuna toimi siis sarjan Chuunibyou, demo Koi ga Shitai! hahmo Shichimiya Satone.

Kuvaaja: mviolet

Kuvaaja: Rita
Kuvaaja: Tuiksu


Kuvaaja: Tuiksu

Olen todella iloinen ja kiitollinen kaikista kuvista mitä puvusta sain, eli iso kollektiivinen KIITOS teille ihanille jotka kuvasitte! Opettelin Suomenlinnassa myös käyttämään omaa kameraani paremmin, mutta koska tarvitsen vielä harjoitusta, eivät kuvat ole ihan priimalaatuisia vielä. Vielä minä sen opin, niin pääsen tulevaisuudessa maksamaan samalla mitalla takaisin teille, jotka olette kuvanneet minua! ^.~

~*~

Seuraava häppeninki oli lokakuun loppupuolella, kun pakkasimme mvioletin, Ritan ja Tuiksun kanssa kimpsut ja kampsut, ja lensimme Rovaniemelle viettämään Halloweenia ja Kifian synttäreitä tämän luokse! (Toka kerta ikinä kun lensin mihinkään, whii!) Kävimme mm. studioshoottailemassa, joka oli itselleni ihan uusi juttu jos ei satunnaisia pyörähdyksiä kuvauspalvelussa lasketa. Pukuina oli Love Liveä, itselläni Kotorin lammas/kili? versio. Julkaisukelpoisen kuvamateriaalin määrä jäi vähän pieneksi, mutta hauskaa viikonloppuna oli senkin edestä!

Blurriset selfiet on parhaita!
Kuvaaja: Kifia
Nimettiin tuo kurpitsa Penaksi, shootin jälkeen se
pilkottiin, muhennettiin, ja laitettiin kuppikakkuihin :'D
Penan hurja muodonmuutos!


 ~*~Ja vuoden päättävänä tapahtumana toimivat jälleen PC'n pikkujoulutanssiaiset, joissa itsellä oli järjestyspuolelta nakki ruokapuolen hommissa, mutta kiitos ihan parhaan ruokatiimin, jäi tanssimiselle ja muulle aikaa ruhtinaallisesti. Hävettää melkeen sanoa tässäkin kohtaa, että puku oli uusiokäytössä, mutta tällä kertaa ainakin pienellä muokkauksella! Käytin siis Nanamin mekkoa, mutta modasin sitä toimivammaksi. Eli poistin huonosti virkaansa toimittaneet rigilene"luut", lisäsin olkaimet ja helmaan pitsiä. Hahmoksi päätyi yllättävästi Shingeki no Kyojin-sarjan Petra. Tapahtuma kun oli kuitenkin vain meidän pikkujoulujuhlamme, joten asun virallisuudesta ei tarvinnut stressata niin kamalasti. Hahmopäätös syntyi itseasiassa vasta aamulla, ja pohjautui mm. siihen, että kaveri jonka kanssa olin tanssinut harjoituksissa cossasi saman sarjan Arminia. Unlikely combo ja niin edelleen. :'D Olen kyllä hahmopäätökseen kovin tyytyväinen, ja paikalla oli jonkinverran muitakin SnK -cossaajia, joka oli paikoitellen hauska asia, ja saattoi aiheuttaa paikoitellen pientä hämmentymistäkin.


Sööttinä Mikuna Tuiksu!
Kuvaaja: Itselaukaisin! Kuvauspalvelu toimi siis itsepalveluperiaatteella~


Paikalla järjestettiin myös pienimuotoinen cosplaykisa, johon ilmoittautuminen tapahtui paikanpäällä. Pienoisen suostuttelun jälkeen päädyimme sitten Tuiksun kanssa mukaan. Ja kun nyt epätodennäköisistä comboista puhutaan, niin miten olisi Miku Hatsune + Petra Ral? :'D Hahmojen yhteensopivuudesta viis, ainakin asumme sopivat värimaailmoiltaan hyvin yhteen! Kisassa ei ollut sijoituksia, vaan sen sijaan jaettiin erilaisia kunniamainintoja, ja saimmekin yllätykseksemme "Harmonia"-palkinnon juurikin tästä yhteensopivuudestamme! Kunniamaininta-idea oli kyllä tosi hauska, ja sopi tällaiseen tapahtumaan tosi hyvin~

Ilta muuten kului aika suuresti tanssin merkeissä, alkupuoli meni tuttuun tapaan historiallisten settien merkeissä, ja uutena tulokkaana olivat ns. vakiotanssit, jotka eivät ole itselleni kovin tuttu juttu, joten niistä tuli hieman luistettua kun ei sujunut. Illan discopuolesta taas ei, musiikkisetti oli taas aivan mahtava, ja oman toivebiisin mukaanpääsy nosti fiilistä entisestään~ Saatoinpa siis vetää omalle pikkuporukalle AKB48'n Koisuru Fortune Cookie:ta! Lavalle asti en kuitenkaan uskaltanut vetämään. :'D Kaiken tanssimisen jälkeen odotin vähän kipeitä jalkoja seuraavalle aamulle, mutta sellaisilta fiiliksiltä vältyttiin. Idolikunto, täältä tullaan!

 ~*~

Siinäpä ne vuoden tapahtumat taisivatkin olla. Tällainen saldo tänä vuonna, katsotaan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan! Suunnitelmia löytyy hieman niin tapahtumien kuin pukujenkin osalta, mutta näistä lisää sitten myöhemmin. Pyrin ensivuonna ainakin saamaan aikaiseksi enemmän, tämä vuosi tuntui jotenkin hiljaiselolta noin uusien pukujen saralla. Toisaalta taas, ainakin olen saanut aikaiseksi asuja, joita kehtaa käyttää uudelleenkin! Sain tehtyä seitsemän uutta pukua, ja näiden lisäksi pakersin työlään projektin kanssa, saamatta sitä vielä valmiiksi.

Valmistuneet asut:

Sayaka Maizono (Dangan Ronpa), idoliasu
AKB48 Beginner -asu
Shichimiya Satone (Chuunibyou)
Kotori Minami (Love Live!) Natsuiro Egao de 1, 2, Jump!
Kotori Minami (Love Live!) Kesä-koulupuku
Kotori Minami (Love Live!) Lammaspässijoku
Tsubasa Kira (Love Live!) Shocking Party


Kollaasi-asia viimevuoden asuista!


Työn alla olleet:

Sumia (Fire Emblem: Awakening)
Vielä jonkinverran työstettävää ja säätelyä. Ompeluosuus valmis, suurin osa armoreistakin. Tilattava mahdollisesti paremman sävyinen peruukki, ja puvun osaset pitää saada vielä jotenkin paremmin balanssiin keskenään. Harmittaa pitää tätä työn alla näin pitkään, kun todennäköisesti valmistumisensakaan jälkeen en tule olemaan pukuun täysin tyytyväinen ^^; Olen kuitenkin pukua tehdessäni saanut kokeilla paljon uusia juttuja, ja tätä myötä koen oppineenikin jotain uutta, ainakin worblan käsittelystä!

Isanami (Brave10)
Tämän oli tarkoitus valmistua jo kesällä, olen aloittanut asun tekemisen ja peruukkikin löytyy jo, mutta kangaskauppa ei tarjonnut tyydytystä sävynatsille mielelleni. Vaikka asun kangasosista löytyy vain kahta eri sävyistä sinistä, niitä oli ainakin kesällä vaikeaa löytää, vieläpä sopivissa materiaaleissa. Matka käy vuoden alussa Tallinnaan, josko sieltä löytyisi ratkaisu tähänkin ongelmaan!

Ja toivotusta riittää myös tämän postauksen loppuun näin vuoden viimeisenä päivänä, eli


**** Hyvää Uutta Vuotta !! ****

Nähkäämme jälleen ensivuoden puolella ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti