2013/11/04

ffest syksy ja ruska

(Kirjoitin ensin vahingossa ruskan sijaan tuska :D)

Moikka jälleen! Traconin jälkeen on itselläni ollut aika pitkälti hiljaista cosplayn kannalta, mutta kai niistä vähistä voisi jotain höpistä ettei ihan hiljaiseloksi mene. Käväisin lokakuun ekana viikonloppuna Fanfestissä, joka ei mennyt ihan niin putkeen kuin olisi voinut mennä. Tilasin rannekkeen aika viimetinkaan, ja se saapui pari päivää ennen tapahtumaa, kivasti hajonneena, toisinsanoen se muovinen osa jolla ranneke kiristetään oli haljennut kustin hellässä huomassa. Sain rannekkeen kuitenkin onneksi vaihdettua tapahtumapaikalle saapuessani, vaikkakin vähän kummastutti epäilevä kysymys siitä, olinko rikkonut sen itse vai saapuiko se rikkinäisenä. Miksi ihmeessä hajottaisin tapahtumassa tarvitsemani rannekkeen tarkoituksella.. Ehkä epäilys sitten liittyy niihin hupsuihin jotka laittavat rannekkeen käteen liian ajoissa tajuamatta ettei sitä saa hajottamatta pois.

Noin muutoin en oikeastaan osaa kummempaa sanoa tapahtumasta, kävin katsomassa pari ohjelmaa ja cosplaykisan. Olisin käynyt muutamalla muullakin luennolla, mutta mokomat olivat peruttu. Hämmennyin myös siitä, että minkäänlaista karttaa tai opastusta tilojen sijannista ei löytynyt ohjelmalehtisestä, vaikka toki niitä opasteita oli siroteltu ympäriinsä runsaasti, sain ainakin itse muutamankin kerran rampata portaita edestakaisin etsien mm. kellarikerroksessa vähän sivummalla sijainnutta tilaa.

Kivoin juttu tapahtumassa oli taas ylivoimaisesti ihmiset, oli kivaa viettää aikaa niin vanhojen kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa ♥ Ja yläkerran pelailutilassa pääsi testaamaan Oculus Rift -laseja, how cool was that! *u* Uskon, että pistettä pyörittäneillä naisilla oli hauskaa kun saivat koko viikonlopun tuijotella kokeilijoiden värikkäitä reaktioita. Lauantai-iltana kävimme myös katsastamassa parhaat iltabileet: käveltiin sinne sisälle, näytettiin henkkarit ja käveltiin ulos. :,D Paikka oli tosiaan ihan täyteenammuttu, ja jokseenkin gloomy ja hämärä tunnelma ei kutsunut jäämään sen pidemmäksi aikaa.

Se kai siitä raportista, enempää tekstiä ei vaan synny.

~*~*~*~

Käytiin myös eräs syksyinen aamu kuvailemassa ulkona, koska syksyn värit ovat jotain vastustamatonta. Nappasin päälle Haruhin, sillä puvusta ei oikeastaan ennen tätä ollut kuvia, ja hahmo plus puku sopii omista cosseistani ehkä parhaiten syksyiseen ympäristöön.

 
 Ulkoilumme oli aika lyhyt ajanpuutteen vuoksi ja derpin määrä oli suuri, mutta saatiin sieltä muutama hyväkin kuva napsaistua. Pakko muuten kertoa pieni tyhmä asia jonka unohdin aamulla:ripsiväri! Siis mitä ihmettä oikeasti, en tajua miten saatoin unohtaa noin perustavanlaatuisen meikkausvaiheen.. Varhaisiän dementia, täältä tullaan!


Tahtoisin tehdä tämän puvun uusiksi joku päivä, sillä moni asia puvussa voisi olla paremmin tehty, ja esim. hame pysyi päälläni vain hakaneulaviritysten kanssa. Tekisi myös kovasti mieli tehdä se Haruhin originelli animuversio, joka oli itseasiassa yksi ensimmäisistä puvuista minkä tahdoin tehdä, mutta en ole vieläkään tehnyt, koska se on niin paljon nähty puku, ja täten vertailupintaa on ollut liikaa.  
 

Bonuksena mukana pari "behind the scenes" kuvaa. Eli kuvatodisteita siitä kun en jaksa edustaa. :'D

 
Isojen tapahtumien suhteen tämä vuosi päättyi fanfestin jälkeen, mutta cosplayn suhteen ei! Ensikuussa on luvassa vielä PC:n pikkujoulutanssiaiset, johon olen aloittelemassa pukuani tässä hiljalleen, kävin tänään hipeltelemässä kankaita ja huomenna olisi tarkoitus käydä nappaamassa mukaan kankaat tanhuamispukuun ja ehkä muutamaan muuhunkin. Näille puvuille ja muille tulevaisuuden suunnitelmille teen kuitenkin oman postauksensa jottei homma mene sillisalaatiksi. Siihen asti siis, seeya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti