2011/11/17

Derp

Tulipa taas vähän päivitystaukoa mitä hauskimmasta syystä: tämä ulkoasu alkoi tympiä niin paljon ettei yhtään tekisi mieli postailla mitään uutta ennenkuin se on kivempi. :D Uudistusta nyt ei kuitenkaan tullut vielä, koska en saa millään raavittua noista jo olemassaolevista kuvista kivaa headeriä, tämä kun kuitenkin on cosplayblogi, niin tahtoisin jonkun cosplaykuvan tuohon tökkäistä. Ehkä sitten kun saan vähän photoshoottailtua ja täten sopivaa kuvamateriaalia sitä varten.

Laadukas kuva on hyvin laadukas.

Olen tässä välissä pyöräyttänyt yhden puvunkin aika nopealla aikataululla eräitä halloweenpirskeitä varten, mutta tuota kummempia kuvia ei siitäkään vielä ole. Hahmona nyt kuitenkin oli Blood-C:n Saya, puku valmistui hyvin nopeasti, ja hyvin pienellä budjetilla. Rahaa meni 8 euroa, kun hyödynsin vanhaa vähän liian löysäksi feilattua vekkihametta, kirpputoria ja omia varastoja, oikeastaan ainoa asia mitä piti hakea kaupasta oli kanttinauha. Eipä tuo kokonaisuus pahemmalta näytä, jos ei lasketa tuota peruukkia, joka on vaan lyhyt peruukki + mustaa irtokuitua yhdistettynä hyvin heppoisesti. Nuo kun ovat vähän erisävyisiä mustia, joten en halunnut kiinnittää niitä toisiinsa turhan tiukasti, koska molemmille löytynee käyttöä vielä tulevaisuudessakin. Jos ja kun tätä cossia tulen tulevaisuudessa käyttämään niin hankin kyllä uuden peruukin, ja teen sen Sayan miekankin.

Olisi kyllä kiva päästä lähiaikoina taas photoshoottailemaan vähän, kun vaan olisi kuvaaja jolla riittäisi innostus lähteä rämpimään pihalle ja räpsimään miljoona kuvaa, että joku niistä onnistuisikin. Kuvien onnistumiseen kun tarvitaan niin monta tekijää, ja voin sanoa että ollaan molemmat aika noviiseja kun tähän aiheeseen tullaan. Itse kun en ole niin kovin kauaa cosplayta harrastanut vielä, joten poseeraustaitoni on vielä lapsenkengissään, jonka vuoksi ne kuvat ei aina näytä niin kovin kauniilta, kun asennot ja ilmeetkin ovat vähän milloin mitäkin. Tämän lisäksi olen vähän vaikea kuvattava, ja äärimmäisen nirso valitessani kuvia jotka saavat nähdä päivänvalon, joten sekään ei mitenkään kamalasti auta asiaan, mutta kukapa haluaisi jakaa itsestään rumia kuvia internetissä. Tuo ainoa mörkö joka minua enemmän kuvaa puolestaan ei omaa kovinkaan ihmeellistä valokuvaustaustaa, eikä näin ollen osaa niin kamalan paljoa ohjeistaa minua kameran edessä, taikka aina tiedosta millaiset kuvakulmat ja rajaukset näyttävät parhailta, niin kombotamme kaunetta. Tämä on vain harjoituksen puutetta, erehdyksen kautta oppii ja niin edelleen, mutta joskus tulee mietittyä onko vika minussa vai onko ihan normaalia että 90% kuvista mitä minusta otetaan näyttävät rehellisesti sanottuna aika kamalilta, vaikka miten yrittäisi. :D

Onnellista on sentään se, että kun photoshoottailee omalla kameralla niin saa itse päättää mitkä kuvat pysyvät visusti omissa synkissä kätköissään, ja mitkä pääsevät nettiin asti. Ehkä jäätävin asia on ne conien käytävä-snapshotit, joita saa sitten bongailla netistä tapahtuman jälkeen ja facepalmata naamansa irti sille miten kamalalta voikaan näyttää. Pahinta on vielä se, jos kuvaaja ei odota senvertaa että kuvattavana saisi pyyhkäistyä puvun suoraksi, haituvat pois silmiltä jne, vaan nappaisee kuvan about heti kun kuvan ottamiseen on luvan saanut. Ei näin.

Mutta se siitä. Eilisen puolella tuli tilailtua Frostbiten cosseja varten asioita eBayn ihmemaasta, ja nyt odottelen sormet syyhyten millon pääsen niihin käsiksi. Tilaukseen meni siis peruukki ja paketti irtoripsiä noin yleisesti cosseja varten. Saa sitten nähdä miten käy kun saan ne ripset näppeihini, tuollaisia kun ei ole koskaan tullut naamaansa räpellettyä, mutta kerta se on ensimmäinenkin, ja tuon hintaisten ripsien kanssa ei ehkä haittaa vaikka tärvelisinkin muutamat. Katsellaan sitten uudelleen mielipidettä kun on silmät täynnä liimaa! Tekoripset tuntuvat noin yleisesti heittävän sellaisen kivan boostauksen meikkiin, ja vaikka omia ripsiäni onkin monesti pituutensa vuoksi kadehdittu (=wtf :D), niin nuo tekarit on ihan eri levelillä pituutensa ja erityisesti tuuheutensa puolesta.

1 kommentti:

  1. Mäkin haluaisin mennä photoshoottaamaan :D Tykkään ite ottaa kuvii vaik en oo mikään pro mut samalla haluun kuvia cossistani mut kun ei ikinä löydä ketään joka haluais kuvata :'D

    VastaaPoista