2012/06/06

3..2..1..

Hiphei, lähtölaskenta Desuconiin alkakoon, cossini ovat lähes valmiit! Vielä ihan pientä viilausta on tosin suoritettava, mutta suurimmat jutut on nyt tehtynä, ja stressitaso hyvin matalalla.Homura on se valmiimpi tapaus, kyseisestä puvusta ei oikeastaan enää puutu kuin sukkahousujen kuviointi ja kiinnitysnauhojen kiinnitys proppi-asiaan, jotta saan sen sitten käteeni kiinni killumaan. Todennäköisesti teen sen samantien postauksen kirjoitettuani, sillä myöhäinen ilta on todistetusti paras proppienvääntöaika. Tämän lisäksi ompelen pukuun muutamaan kohtaan pari tikkiä käsin siinä vaiheessa kun laitan puvun päälle. Esimerkkinä tuo vetoketjun alla oleva osio, joka on turhan apposellaan, en halua mm. tuon höpsön vetoketjunosasen näkyvän.

Aradiaa varten olen tänään väsännyt mm. paidan printin, ja kengätkin tuli hankittua ja maalattua eilen. Hupun kun vielä väsäilen huomenna, niin hätää ei tämänkään kanssa tule, tuokin kun on varsin simppeli juttu ommella. Kengät olivat taas todella onnekas löytö kirpputorilta, suht täydellinen malli, ja kokokin okei, vähän isot nuo ovat tosin, mutta asia korjaantunee joko pohjallisilla tai ylimääräisellä sukkaparilla. Ja hintaakin oli vain 2,5 euroa! Hioin noiden pintaa vähän jotta maali ottaisi kiinni, jonka jälkeen maalailin ne akryyliväreillä. Lopputuloksesta tuli varsin kelvollinen.

Ennen (revin tosin noista pienet koristeruksit irti ennen kuvaa)
Jälkeen


 Tämän kummempia kuvia ja kuvailuja tekemisestä ei nyt irtoa, mutta toki voisin kertoa ketä nyt cossaan milloinkin! Eli todennäköisesti perjantain tulen viettämään tuossa Roxy -cosplayssani, sillä se on juuri sopivan rento puku jotta voin matkustaa se päällä Lahteen, ja rakastan hahmoa vaan niin paljon että haluan cossata tätä! Nyt kun sain hankittua kunnollisen Grimasin mustan huulipunankin sen vanhan halpiskakan tilalle. Lauantaina päivällä on Madoka-ryhmistelyn vuoro, joten tuolloin vuoronsa saa Homura. Koska olen varma että vähintään kuolen lämpöhalvaukseen Homuran puvussa, tulen vaihtamaan illaksi ylleni jälleen perjantailtakin tutun Roxyn, joka päällä on hyvä sipsutella illan ohjelmat ja mahdolliset iltabileet läpi. Sunnuntaina sitten se jäljelle jäävä, eli Aradia saa vuoronsa. Odotan kyllä innolla sitä, että saan kulkea junassa kotiin naama ja kädet harmaina. :'D Hyvin Homestuck-painotteiseksi tuo viikonloppu kyllä näyttää muodostuvan, mutta eipä siinä mitään vikaa ole.
Desussa nähdään!
Jos bongaatte minua conissa niin tulkaa vaan vapaasti moikkailemaan, uusiin ihmisiin tutustuminen on kiva asia. :3

2 kommenttia:

  1. Onks sulla aina ollut noin seksikkäät pitkät jalat!?!? Eiku wut xD Homura cossis näyttää tosi hienolta!!! sopii sulle 8DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pfft, roiskahti melkeen aamujuomat näppikselle kun luin jalkakommenttis, samat vanhat töpsykät ne on vieläkin :'DD Ja kiiitti~ :3

      Poista