2011/06/02

What exactly is a 'title'?

Hiphei ja hellät tunteet vaan! Desucon puskee uhkaavasti kohti ja puvut ovat vielä enemmän tai vähemmän vaiheessa, mutta edistystä on tapahtunut ihan hyvin ja jatkuvasti. Voin tosin taas todeta etten ole vielä satavarma siitä, mitkä cossit nyt desun pääsevät näkemään, mutta suunnitelmia on!Se yksi varma puku on Nia, nyt kun eilen sen peruukin sain hyppysiini. Oli kyllä mielenkiintoista kun joskus kahdeksalta aamulla tosi ponnekkaasti postipate rinkutteli ovikelloa, hipsin hyvinkin varovaisesti kurkkimaan ovisilmästä, kun ajattelin sen kuitenkin olevan vaan joku yli-innokas jehovantodistaja. :'D Mutta iloiseksi yllätykseksi siellä seisoskeli ukkeli paketin kanssa joten koin oven avaamisen turvalliseksi. Pitää kyllä heittää suositusta eBay-kaupalle Fantasy Sheep, homma toimi paremmin kuin odotinkaan! Maksoin vain normaalista shippauksesta, mutta silti se tuli EMS:llä, plus oli pakattu tosi hyvin ja hoito-ohjeiden kera. Plus se itse peruukki kurrpurr.

Nia on muutenkin kovasti valmistumaanpäin, ja nyt peruukin saavuttua lähtee se viimeinen kiri valmistumista kohti, kunhan ompelukone suostuu olemaan yhteistyökykyinen, nimittäin se on heittänyt aika kovaa kapinaa taas viimeaikoina vaikka olen yrittänyt pitää sen tyytyväisenä kaikenmaailman puhdistelulla ja öljyämisellä, mutta joskus mikään ei vaan riitä. :D On ketkua kun ensin se ompelee ihan nätisti, ja seuraavan saumankin kohdalla kaikki näyttää menevän nätisti, kunnes..


FFFFF--
.. erehtyy sen valmiiksisaatuaan katsomaan toiselle puolelle. Mutta aina ei voi voittaa, etenkään tuon ikiteini-ompelukoneen kanssa. Saatoin kyllä ehkä innostua kun ohjaajat ilmaisivat sen, että ensiviikon jälkeen saadaan tehdä pajalla mitä halutaankaan, eli vapaa pääsy saumureille ja superompelukoneille, plus muutama alan ammattilainen joilta kysyä neuvoa jos ei meinaa luonnistua = cosplayntekomahdollisuus maximum!

Muita pukuja Desuun olen myös suunnitellut, ja nyt odottelen vaan että työmarkkinatuki kolahtaisi tilille niin saisi aloitettua sitä toteutusvaihettakin. Vaihtoehtoina pomppivat Aerith, Lacus ja uutena tulokkaana Steins;Gaten Makise Kurisu, jonka kyllä toteutan johonkin coniin tänä vuonna, se on aika varma, sen verran yksinkertainen ja mukava puku on hänellä, helposti saisi vaikka kaapista löytyvistä vaatteistakin modailtua. Ja Steins;Gate on muutenkin pure awesomeness.


Toisaalta se viimeinen vaihtoehto olisi se, että voisin uudelleenkäyttää Serahia Desuconin toisena pukuna, nyt kun olen tehnyt muutaman pienen korjauksen ja lisäyksen pukuun, ja se näyttää huomattavasti paremmalta. Plussana tässä olisi muunmuassa se photoshoottausmahdollisuus muiden FF(XIII)-hahmojen kanssa, mutta arkailen mm. siitä syystä että paikalle on nähtävästi ilmestymässä toinen Serah, joka luo itselleni painetta, sillä seisoessani vierekkäin saman hahmon cossaajan kanssa on fiilikset lähes väistämättä sellaiset, että oma puku on kämyinen ja näytän tyhmältä. En kuitenkaan ole tuohon pukuun ihan tyytyväinen ja aion vielä joskus tehdä ainakin tuon paidan uudelleen, sillä pari juttua siinä ei miellytä. Saa nähdä kuinka loppujenlopuksi käy ja mitkä puvut pääsevät Desuun asti. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti