2011/06/17

Desucon, täältä tullaan!

Päivitystä pitkästä aikaa. Cosplayväkerrys ja muunmoinen säntäily on pitänyt nyt hetken sen verran kiireisenä ettei ole kummemmin saanut vetäistyä aikaa kirjoittamiselle. Tai aikaa olisi ehkä ollut, jos en olisi harrastanut sellaisia "teen vielä tän pikkujutun ennenkun alan taas näpertelemään.." x 500. Nyt sitä puolestaan ei olisi turhan paljoa, mutta kirjoittelin tämän oikeastaan jo eilen hhaha.

Nyt kun olen saanut puvun valmiiksi niin voin sanoa varmaksi että olen lauantaina Desuconissa pre-timeskip Nia. Puku on jo lähes valmis, yksi pieni juttu vaan pitää vielä tehdä, eikä siihenkään mene kymmentä minuuttia pidempään. Onneksi on kuuden tunnin pajapäivä cossien tekemistä varten hhaha. Jännää kyllä, pääsen ekaa kertaa tutustumaan pidempiaikaisen bindauksen saloihin. Olen toki tehnyt kokeiluja, joten ehken kuole ihan totaalisesti, mutta en ole esim. crossplayannut koskaan niin tuo ei ole aikaisemmin tullut tarpeelliseksi. Eihän Niakaan toki mikään mies ole, mutta hän on niin pikkuloli ettei tissit oikein tunnu istuvan kuvaan.

Sunnuntaille oli suunnitelmissa tehdä Lacus, mutta en onnistunutkaan saamaan sitä valmiiksi, koska kävi kämmi kaavojen ja reffikuvien kanssa, jonka vuoksi esim feilasin. Olisin voinut toki yrittää saada lopun Lacusin tehtyä pajalla, mutten halunnut sitä viimehetken stressiä tälläkertaa. Sunnuntain puku on siis iloisen auki, joko vetäisen kaapista jonkun vanhan puvun, menen Nian roolissa kaksi päivää, tai olen vaan oma itseni vaihtelun vuoksi. Olen nyt heittänyt kassiin mukaan Serahin, joten mahdollisesti se on se sunnuntaipuku jos kaikki menee keikakun mukaan.

Suunnataan siis Lahteen nyt vasta myöhään illalla, vaikka suunnitelmissa oli päästä paikalle jo iltapäivästä, mutta koska toiselle heitettiinkin työvuoronakki niin suunnitelmat vähän kusahti. Ja joudun mm. suunnistamaan yksin hotellilta tapahtumapaikalle lauantaina, pelkään kyllä vähän että mitä siitä tule, omat suunnistustaitoni kun taas tunnetaan, eikä Lahti ole mitenkään erityisen tuttu paikka.. Mutta ehkä tuohon aikaan on sellainen näkyvä virta jännästi pukeutuneita ihmisiä, joiden perään voin hipsiä huomaamattomasti. Ja päätyä esim. ruokakauppaan, mutta ne on pikkuvikoja. Kuten tsukicon 2009, kun en osannut tapahtumapaikalle ja seurasin randomia ernujoukkoa, kuten aika moni muukin teki lössiin liittyen, kunnes jonkin aikaa hiljaa käveltyämme tuli matkalle stoppi, ja tajusimme ettei kukaan meistä oikeasti osaa tapahtumapaikalle. Siinä sitten pyörittiin hetki, soitettiin eniroon ja päädyttiin kävelemään melkein koko matka takaisin: asd, voimala olikin ihan metroaseman vieressä. :D

Mutta asiaan takaisin, toivon että ilma on armollinen eikä sataisi ihan kamalasti, sillä pelkään Nian kenkien puolesta, niiden ollessa aika heppoisesti muokatut. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun teen kengille mitään näin radikaalia muutosta, joten olen kohtuullisen tyytyväinen lopputulokseen, vaikkeivät nuo mitkään maailman kauneimmat ehkä olekaan.

Desussa nähdään です!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti