2013/04/26

Uusia juttuja!

Joo nää otsikot..

Oltiin siis toissaviikolla käymässä Tallinnassa shoppailemassa kankaita, ja oli kyllä onnistunut reissu! Ihan jo sen puolesta tietenkin, että seura oli ihan A+, ja vaikka hyttimme porukka oli aika random, tultiin tosi hyvin toimeen keskenämme, se on aina hienoa. :3 Tallinnan päässä meitä lykästi aika kivasti, sillä terminaalissa odotellessamme löysi joku porukasta sellaisesta perus Tallin this week hiphei turismijee -lehdestä kupongin, jolla sai Kangatzungelista kaikesta -50%! Fiilis siinä vaiheessa oli aikalailla luokkaa VOI KYLLÄ! Hamstrasin sieltä aika hienon läjän kankaita ja muuta oheissälää, ja löysinkin kaiken jota lähdin hakemaan jo sieltä, jonka vuoksi en jaksanut sitten lähteä edes kiertämään niitä muita kauppoja. Sen sijaan vietettiin hyttiporukallamme loppu maissaoloaika kierrellen keskustan alueella kaupoissa, mm. teekauppa oli ihanuus, löysin sieltä pari ihanaa vihreää teetä


Kangassaalis. Kuva vääristää värejä vähän, kuten aina.
En voi kuin iloita siitä, että selvisin koko läjästä alle 80€ hinnalla, sillä ostin kankaita taas määriltään aika yläkanttiin. Koska mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että kangas loppuu kesken. Ja ei yhtään haittaisi jos esim. noista vasemmanpuolisista kankaista jäisi vähän ylikin, keksin niille varmasti käyttöä, rakastan noita värejä! *u* Kankaat joita lähdin metsästämään olivat siis AKB0048'n Acchania varten (oikealla), sekä toiset Macross Frontierin Rankaa varten (vasemmalla).

Ranka -cossia en olekaan vielä raportoinut täällä, mutta suunnitteilla ja tekeillä on siis Niji iro kuma kuma -versio. Koska niin ihana asu, ja nuo värit! Suunnittelin tätä ensin Desuun, mutta saattaa olla että siirrän tämän suosiolla Animeconin puolelle, jos nyt sinne päädyn menemään. Ja jos hyvin käy, niin voisin ehkä pyörähtää siellä lavalla asti, sillä tahtoisin karistaa Gaalasta jääneen pienoisen failure-fiiliksen pois. Tämä on tosin suuri ehkä.

Ranka Lee (Macross Frontier)
Saatoin tuon Tallinnanmatkan aikana saada myös yhden uuden hahmon cossilistalleni. Jozo, Sanna, syyttävä katse! Ja kaikki lähti minun ja hahmon yhteneväisestä tavasta asustaa pipomme ruusuilla. Hahmohan siis on Amnesian Heroine. Pistin sarjan mieleeni, ja kotiin päästyäni luukutin animen --> cossilista +1. Koska vaikka kyseessä on sinäänsä aika basic otomepelijuoni käänteishaaremeineen, tykkäsin siitä tosi paljon pienen twistinsä ansiosta, ja ihastuin hahmoon. Eikä tosiaan pahitteeksi ole, että vaatteet joita päähahmo käyttää voisivat oikein hyvinkin löytyä omasta vaatekaapistani, sen verran samoilla linjoilla liikutaan. Eikä sekään haittaa, että tuo Rankaa varten ostamani turkoosi kangas on oikeastaan sävyltään vähän näiden kahden hahmon vaatteiden väliltä, ja ostin sitä tosiaan sen verran että se ehkä riittäisi näihin molempiin.. Koska saatoin ehkä kaavailla tekeväni siitä itselleni jotain ei-cosplay -vaatetta. :'D

Heroine (Amnesia)
Kirjoittamisen ja raportoimisen aihetta löytyisi lisääkin, mutta jätän jotain seuraavaakin postausta varten! Posti on kuljettanut minulle asioita cosseja varten, ja jotain on saatu aikaiseksikin. Ja huomenna suuntaamme Facebookin cosplay-tempaukset -ryhmällä pyörimään kädentaito/lapsi/outlet -messuille Messukeskukseen jakamaan cosplayn ilosanomaa! :'D  Itse vetäisen päälle Traconista tutun Aliisan, jota olen parannellut hieman mm. uusien hihojen muodossa. Mutta siitä lisää sitten messujen jälkeen!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti