2013/04/28

Messufiiliksiä

Messut menivät ja hauskaa oli! Porukkamme onnistui saamaan hyvin huomiota, ja saimme yhden jos toisenkin "onko teillä oma osasto?" ja "ootteko te jotain esiintyjiä?" -kysymyksen, eli mission accomplished! Katsotaan josko ensivuonna sitten hankitaan messuilta se oma osastokin. Eniten ihastusta osoittivat tietenkin pikkulapset, jotka olivat ihan innoissaan vaikkakin hieman ujostelivatkin ihania Disney -prinsessoitamme. Itse en ole mitenkään erityisen lapsirakas otus, eli en pistä pahiteekseni sitä, etteivät lapset osoittaneet kovinkaan suurta kiinnostusta minua ja hahmoani kohtaan.  Itse olin ehkä eniten innostunut siitä lemmikkimessujen puolesta, niin sööttejä eläimiä, papukaijoista ja pupuista agilityfretteihin Se fretti-agility oli jotain niin sööttiä, kun se fretti vaan meni silleen laiskanpulskeasti kaikista esteistä yli ja olisi tahtonut jäädä makoilemaan siihen putkijuttuun :'D

Messujen ehkä hauskinta antia oli heti alussa iskenyt Unikeitaan miekkonen, joka oli ihan innoissaan meidän porukasta ja pukuiluharrastuksestamme, ja muutamat kuvatkin tuli sitten otettua, joista pari päätyi heidän Facebook-sivuilleen asti. Alla toinen kuvista.


Olin oikeasti koko päivän tommonen riemuidiootti, nauran varmaan jokasessa kuvassa..
Kyseinen mies kyseli josko meillä olisi antaa hänelle käyntikorttia tai jotain, että hän voisi olla vielä yhteyksissä. Tuli taas sellainen fiilis, että cosplay-käyntikortit voisivat olla tosi kätevä asia! Jos niissä olisi esimerkiksi linkki jollekin yleismaallisemmalle suomenkieliselle cosplaysivustolle, sekä siihen lisäksi harrastajakohtaisesti niitä omia yhteystietoja ja linkkejä. Olisi helppo coneissa ja muissa tapahtumissa vaihtaa kortteja, ja pysyä siten yhteyksissä ihmisiin joita tapaa. Tosin mikä se yleismaallisempi suomenkielinen cosplaysivusto on, siitä en tiedä.

Mutta aiheeseen palatakseni, päivä noin yleisesti oli mukava, vaikkakin itse onnistuin taas nappaamaan itselleni kivan päänsäryn, ja kengät laittoivat jalkani heittelemään kipinöitä, joten loppupuoli päivästä meni hiukkasen koomaisissa fiiliksissä. Illalla kaaduinkin nukkumaan jo ennen yhdeksää ja nukuin semmoiset kepeät 13 tuntia.. ^^' Sanottakoon myös että selässä olevan vetoketjun avaaminen omin avuin oli varsin mielenkiintoinen prosessi.. :'D Tuo kangas ei nimittäin jousta oikein mihinkään suuntaan.

Tein pukuun messuja varten uudet hihat, sillä vanhan version hihoina toimi vähän vääränlainen aluspaita. Jos vielä keksin cossille uusia käyttöpaikkoja, tulen hankkimaan siihen uuden, vähemmän kirkuvanvärisen peruukin sekä paremmat kengät.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti