2011/08/08

Syksy saapuu

Nyt kun kesän conit alkavat olla pulkassa, on aika kääntää kelkka kohti syksyä, ja Traconia. Pukuilusuunnitelmia on jonkinverran, ja se mitä saan tehtyä riippuu nyt täysin siitä miten onnistun saamaan rahaa. Työttömyys kun on lievästi perseestä, vaikka miten yrittää hakea töitä ja opiskelupaikkoja, ei tunnu mistään nappaavan, yhyy oivoi,  jne jne. Hhahah, juuri kun olin napsauttanut tämän viestin luonnoksiin, sain puhelinsoiton: pääsin varasijalta kouluun! Ei sillä, eipä se opiskelijan leipä kyllä niin kovin leveä ole, mutta kai sitä aina jotenkin selviää, ja ammattitutkinto on kiva asia. Mutta back to business.


Kurkistus tulevaan

 Traconiin teen todennäköisesti valmiiksi tuon Aerithin, se on tällä hetkellä aikalailla paria juttua vaille valmis, mutta pieni mutta tästäkin löytyy. Peruukki, ja sen tuomat ristiriitaiset fiilikset. En tosiaan saanut sitä ajoissa fcaconiin, vaan se päätti saapua ~tunnin sen jälkeen kun oltiin lähdetty painelemaan kohti Turkua. Palattuamme conista oli paketti odottelemassa, ja sen avattuani oli vähän ristiriitaiset fiilikset. Nimittäin se väri. Myyjän kuvassa peruukki on aika rutkasti vaaleampi kuin tämä yksilö mikä paketissa saapui; kuvassa peruukki oli sellainen vivaihteikkaan ruskea, paketista kuoriutuessaan se oli tasaisen tummaruskea. Ei mene ihan monitor settingsien piikkiin tuo. Muuten ihastuin kyllä, kuitu on pehmeää ja varsin aidon hiuksen oloista, ja peruukki on muutenkin laadukkaan oloinen. Käytän tätä Aerithille nyt ainakin kokeeksi, jos ei tunnu oikealta niin eiköhän tuolle muutakin käyttöä löydy.

Itse puku on ollut mukavan yksinkertainen ja helppo tehtävä, jos ei lasketa ärsyttävää säätöä nimeltä kanttinauhojen itse tekeminen. En millään jaksanut metsästää oikeanväristä nauhaa kissojen ja koirien kanssa kun Eurokangas tarjosi vain vaaleaa vaaleanpunaista ja kirkkaanpinkkiä. Yksinkertaistahan sekin toki on leikkailemisen kohdalla, (kun en kuvitellutkaan noita leikkeleväni täysvinoon kuten ehkä kuuluisi,) silittämisvaiheessa sitten meinasikin kärähtää sekä sormet että hermot muutamaan kertaan, mutta kyllä se sitten onnistui. Tuon mekko-osion taas tein ilman kaavoja suorakaiteen muotoisista kappaleista joita sitten muokkailin paremmin päälle istuviksi sovittelemalla ja säätämällä, johtuen mm. siitä, ettei mitään kaavoja olisi edes saanut ängettyä sille Niasta ylijääneelle kankaanpalalle, joten piti hieman soveltaa. Ihan hyvin tuo kuitenkin onnistui, vaikkei ehkä olekaan mikään oikeaoppisen vaatteentekemisen mallikappale. Harrastan kyllä yleensä aika hyvin tuota kankaankulutuksen yliarviontia, koska mikään ei ole ärsyttävänpää kuin se, että kangas loppuu kesken kaiken. Ja kätevää kun näin jälkikäteen niistä jämistä saa jotain aikaiseksikin. 

Niitä muita suunnitelmia/mahdollisuuksia Traconiin olisivat mm. TTGL:n  Nia ja Fairy Tailin Erza Scarlet, molempiin kun löytyisi peruukitkin jo. Niasta joko tuo timeskip tai anti-spiral versio, ja Erzasta taas se perus hameversio ilman armoreita, taikka sitten ne liekkihousut. Voi tätä päätöksenvaikeutta ja ajan vähyyttä, gah. Tällä hetkellä kallistun vähän tuon timeskip-Nian puoleen, mutta saa nähdä mikä on tilanne siinä vaiheessa kun on rahaa ostaa ne kankaat ja muut materiaalit.

Nia ♥

Tuli myös ilmoittauduttua Traconiin vänkäriksi, tai oikeastaan tein sen jo about silloin kun se ilmo aukesi, mutta anygays. Hyväksymisviesti saapui aikoja sitten, ja jos pysyn ykköstehtävässäni, niin allekirjoittanut löytyy narikasta. Narikka on kyllä ihan hyvä paikka, ei tietotekniikkaa jonka kanssa sössiä, hhaha. Ainakaan toivottavasti. Infoaminen sentään on aivan toista tasoa kuin animeconissa, joka oli tosin ihan odotettavissakin. Jäi yksinkertaisesti sanottuna niin hyödytön fiilis siitä animeconin nakkeilusta, ettei toista samanlaista kokemusta toivo ainakaan ihan heti tulevaksi vastaan. Olen kyllä innokas tekemään asioita yhteisen hyvän eteen ja auttamaan niin kauan kun tiedän mitä pitää tehdä, ja kuinka asiat toimivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti