2011/08/16

If you fall seven times, laugh eight times

Nyt kun on kaikki paikat kipeinä eikä jaksa muuta tehdä kuin lagailla, on hyvää aikaa kirjoitella tännekin jotakin. Lensin tosiaan eilen hevosen selästä päälleni/naamalleni, ja siinä samassa niksahti olkapää ja selkäkin aika perkeleen kipeiksi, kun kaikenkukkuraksi onnistuin toistamaan tämän kaksi kertaa samalla kaavalla, nam. Sain kanssa suun täyteen hiekkaa, joka ei myöskään ollut kamalan mukava kokemus, kaikenmaailman hevosenpaskat siellä seassa yh, ei ihme että kurkkuunkin on sattunut niin ettei melkeen nielasta pysty. Päänsärky sentään alkaa jo pikkuhiljaa hävitä kun on nauttinut sopivasti aspiriinia. Onneksi mitään ei kuitenkaan murtunut tms, onni onnettomuudessa! Että sellaset masokistiharrastukset hhaha. En nyt kuitenkaan turhan paljon jaksaisi kykkiä ompelukoneella selkä mutkalla kiroamassa, kun ei ole kovin ergonominen tuo ompelunurkkaus. :D Eipä sillä tosin, pitäisi ensin käydä nappaamassa ne kankaat tuota Traconin toista pukua varten, jotta olisi jotain mistä tehdäkin, vaikkakin nyt menee rahasta osa siihen kun pitää ostaa uusi kypärä, argh.

Mielenkiintoisten ja vähemmän mielenkiintoisten WIP-selostuksien sijaan voisinkin heitellä tähän muutaman näitä ensivuoden suunnitelmiani. En nyt suunnittele liikaa näin ajoissa, sillä tiedän etteivät suunnitelmat toteudu jos niitä hamstraa liikaa, mutta tuossa nyt muutama aikalailla varma hahmo. Erityisesti yksi näistä kuumottelee jo kohtuullisen kovasti.... Nimittäin Seth! Nyt kun olen jo aikani kuolaillut ja suunnitellut tämän toteuttavani, saapui sopivanlainen porkkana toteutukseen: Trinity blood -ryhmä! Ryhmä on suunnitteilla ensivuoden Traconiin, vaikkei tapahtuman eksaktista ajankohdasta pahemmin tietoa vielä olekaan, mutta ainakin aikaa löytyy kiitettävästi, tälläisen projektin kanssa kun sitä myös tarvitsee. Näppini suorastaan syyhyävät innosta päästä näpertelemään tätä cossia ja kiroilemaan kunnianhimoisuuteni alimpaan helvettiin painiessani kaikkien noiden krumeluurien ja puvunosien kanssa, mutta hiljaa hyvä tulee, ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, kuten sanontakin osoittaa. Hahmo on kyllä niin täyttä rakkautta, etten malta odottaa pääseväni tämän saappaisiin päiväksi. Noin fun factina sanottakoon, että vaikka tämä kuva on se jota eniten olen hehkuttanut, en ole aivan satavarma toteutanko puvuista tämän version vaiko jonkun niistä muista, vaikkakin kallistun kyllä aikalailla tuohon yllä olevaan pukuun, vaikka se onkin se yleisin puku mitä Sethistä tuppaa bongailemaan.


Blue Rose/Karina Lyle

Tiger&Bunny on hauska sarja, ja Karina hahmona ihana kaikessa tsunderemaisuudessaan. Ja tuo casual-vaatetus on niin kiva ja mun tyylinen, että voisin hyvin vetäistä sen päälle ihan arkenakin, eli pakkohan tuo on toteuttaa, kun ei turhan monimutkainenkaan viritelmä ole. Hiustensa puolestakin olisi helppoa, sillä ei tarvitse kuin hieman kasvattaa ja sävyttää niin tämä oma moppikin kelpaa varsin hyvin. Tuota Blue Rose -puolta en kyllä tule toteuttamaan, ainakaan hyyyvin pitkään aikaan. Ei vaan riittäisi kroppa, itseluottamus eikä taidot tuon toteuttamiseen uskottavasti. Onhan tuo puku kiva, ja pidän tuostakin osiosta hahmoa, mutta ei vaan kestäisi kantti. Mutta hetkinen, tämähän on jo nähty? Ensivuoden puolelle on ollut suunnitteilla jonkinlaista pienimuotoista TTGL-ryhmää, jolloin Niailen taas tuolla pre-timeskip -puvulla. Aion parannella pukua hieman, kun esim. kengät osoittautuivat desussa senverran huonoiksi, että ne menevät vaihtoon kokonaan. Yhden super ragekohtauksen on aiheuttanut myös vaatekomeron mystinen mörkö joka on käynyt heittämässä tuohon mekko-osioon pari pientä mustaa tahraa, jotka ei lähde irti niin millään, joten mahdollisesti sekin menee vaihtoon, mikäli pelastuskeinoja ei löydy. Suunnitteilla on myös tehdä muutama muu Nian versio (mm. anti-spiral).

Serah Farron (FFXIII-2)

Koska Serah on ihana, ja tuo uusi puku.. asdgfghj! ♥ Vaikkei peliä ole vielä julkaistu, olen ihan varma että tämä tulee tehtyä, koska tykkään ihan liikaa tosta desingnistä, väreistä, kaikesta! Voisin vuodattaa tähän mm. riemua siitä, että Serah on pelattava hahmo, ja täten enemmän näkyvillä tulevassa pelissä, mutta jääköön se tälle asteelle, ettei mene liikaa fanityttöilyn puolelle. Tykkään, näin lyhyesti sanottuna.  

Tämän enempää niitä kohtuullisen varmoja pukuja ei ole, ideoita on kyllä paljon, joten todennäköisesti hahmoista ei ole tulossa pulaa, toivon vaan että saan nyt nämä kunnialla tehtyä, ja katsellaan sitten esim. ensivuonna mitä siihen lisäksi heitetään!

2 kommenttia:

 1. mäki oon luultavammin ton saman seth cossin tekemäs .. ehkä ens vuon jos jaksan tehä sillo :3
  tällei btw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh :3 Oma tasapainottelu noiden Sethin asujen välillä on nyt kallistunut enemmän tämän version puoleen. Tosin täyttä varmuutta ei ole, ennenkuin puku on kunnolla aloitettu. :D

   Poista