2011/07/13

FFFF--

Kesä, kärpäset, ja epätoivo. Ja viikonloppuna Animecon, jota odotan varsin vaihtelevin fiiliksin. Noin enemmän tai vähemmän liittyen, löydyn Animeconissa mm. cosplaykisojen takahuoneesta auttelemasta, toivon olevani avuksi. Omat cossit on vielä vähän vaiheessa, ja tämän kirjoittamisen jälkeen saan hyökätä ompelukoneen kimppuun raivolla. Nyt tarvitsen kuitenkin hetken tauon tuosta rakkineesta.

Tuo kun nyt päätti eilen kosahtaa vähemmän kivasti. Ensin siitä sammui lamppu, joka nyt ei kamalan iso asia ole, sen voi vaihtaa aina, sitten kun niitä vaihtolamppujakin olisi. Mutta lampun sammumisen jälkeen kone alkoi muutenkin rykiä ja pitää normaalia ihmeellisempää ääntä, eikä sitä kamalan siistiä tikkiäkään meinaa irrota. Argh. Vielä olisi pari juttua jotka pitäisi tehdä, suurimpana Aerithin takkisysteemi, jota en todellakaan ala väsätä käsin. Uusi ompelukone hankintalistalla. Olen jo miettinyt varasuunnitelmana esimerkiksi sitä, josko tekisin hahmosta sitten sen KH1-version, jossa sitä takkia ei ole. En ole tosin itse peliä pelannut, mutta desperate times call for desperate solutions, sen ehtii sitten joskus.

Crisis core, Kingdom hearts 2, Kingdom hearts 1, Final Fantasy VII. Kuvasta toki puuttuu se AC-versio, jota itse olen tekemässä, mutta ei se paljoa tuosta peliversiosta poikkea.

Takkiongelman lisäksi nyt stressataan sitä, ehtiikö peruukki tulla.. Periaatteessa sen olisi pitänyt tulla jo, joten toivo alkaa tippua tämänkin suhteen. Loppujenlopuksi saattaa käydä niin, että jätän tämän cossin suosiolla kesken, ja nappaan kaapista jonkun korvaavan, tai menen ilman cossia jonkun päivän. Ei turhaa stressiä.. No, senkin suhteen olen jo feilannut. :D

Tämän ihanuuden lisäksi saan tällä hetkellä kärsiä fyysisestikin, kun ilmeisesti mansikka-allergia tms ilmoittelee itsestään mukavan ihottuman merkeissä. Ostettiin tosiaan eilen mansikoita, joita söin muutaman, ja siitäkö ilo irtosi. Ei itselläni ennen ole mitään tälläisiä allergioita ollut, mutta nyt se vain poksahti jostain yhtäkkiä. Vaatii aikalailla kaiken itsehillinnän olla raapimatta kutiavia käsivarsia kokoajan. Vielä lisäiloa tuo se, että niitä mansikoita on aika kasa vielä jääkaapissa, enkä pysty olemaan syömättä niitä, kesän ykkösherkku!

Vähän pikaraporttia tällä kertaa, nyt potkimaan sitä ompelukonetta ja toivomaan että tapahtuu ihmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti