2011/02/19

Baccanoa ja pumppuhaulikoita

Eilen oli tosiaan miitti, joka loppujenlopuksi venyi hieman varsinaisen miittauspaikan ja ajan ulkopuolellekin. Täytyy kyllä sanoa että oli mahtavaa, naurettua tuli ihan kiitettävästi, selkeästi mukavin miiteistä tähän mennessä! Mahdollisesti tuohon hauskuuteen vaikutti mm. se, että tällä kertaa saimme oman tilan, eikä tarvinnut hengailla Hapen aulassa. Olen vähän ärsyyntynyt itseeni kyllä siitä, miten taas onnistuin olemaan niin hiljaa, tuttujen seurassa olen toisinaan ärsyttävänkin puhelias ja hyper, sitä kuvaa vaan ei miiteissä kamalan helpolla musta saa. :'D "Jatkot" oli myös kiva juttu, pokemon snap aiheutti ehkä naurunpyrskähdyksen jos toisenkin, ja aina on hauskaa päästä stalkkaamaan toisen koti. Mutta hei se.talo. oikeasti ihan törkeän hieno ja sokkeloinen kerrostalo, photoshoottaus siellä ei kuulostaisi yhtään pahalta. Mutta kahden viikon päästä taas uudelleen miitailemaan! Josko sitä saisi jonkun puvunkin sinne valmiiksi, yritän kovasti.

Noin aihepiirien puolesta olin miitissä taas välillä vähän pihalla mm. sen vuoksi että katsomani animen määrä on ärsyttävän rajoittunut koska olen ollut keskittymiskyvytön, mutta yksi nimi sai kyllä korvani värähtämään heti: Baccano! Siinä on sarja jonka hämmentävyys ja hienous ei vaan pukeudu sanoiksi, tämä lukeutuu omien lempisarjojeni kärkeen. Baccano on sarjana jotenkin virkistävällä tavalla erilainen, ja tavallaan sekava, ei pahalla, vaan kiinnostavalla tavalla. Sarjan katsomisen alussa ehkä saattoi välillä vilahtaa päässä että "mitä tässä oikein tapahtuu", eikä kärryillä meinannut pysyä, mutta sarjan edetessä kaikki alkoi selkiintyä, ainakin hieman. Sain kyllä miitissä innostuksen katsoa Baccanon heti uudestaan, ja uusi katsomiskerta ehkä taas vähän avaa asioita lisää.

Häiritsee ikuisesti tuo "Issac"


Baccano-cosplayryhmä olisi kyllä ältsin hieno juttu, vaikken ihan heti keksi että kenen hahmoista saappaisiin tahtoisin itse pompata. Houkuttavin itselleni(kin) on ihanan sekopääpirteän varaspariskunnan (melkeen kirjotin 'varispariskunnan') Isaacin ja Mirian hameisempi osapuoli, mutta ilman Isaacia ei mistään tulisi mitään. En ole toki kertaa jos toistakin vihjaillut että tuo miehisempi puoliskoni voisi olla ihku ja täyttää sen roolin, mutta ei nämä minun cosplaycosplay! -tyrkytykset taida mennä edes harkintaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti