2011/03/02

Päivitys conilistassani!

Pääsipä tosiaan käymään niin, että Desubussi kaartoi hätiin ja pelasti pienibudjettisen, joten näillä näkymin: Bakacon, täältä tullaan! Jänskättää kyllä vähän, esimerkiksi se, että miten kunnialla selviän kolmen tunnin bussimatkasta, kun olen taipuvainen matkapahoinvointiin toisinaan jo sellaisella alle tunnin bussimatkallakin. :D Mutta eiköhän siitä hengissä selvitä kuitenkin. Junalla olisi periaatteessa ihan mukavaa matkustaa, mutta ne hinnat on vähintäänkin suolaiset, etenkin kun ei sitä [opiskelija] -leimaa ole tällä hetkellä otsassa, ja rahat on vähän vähillä muutenkin. Mahtavaa kyllä vihdoinkin päästä Bakaan, kun kaksi edellistä yritystä on mennyt metsään tavalla tai toisella, enkä ole muutenkaan aikoihin käynyt noin kaukana pääkaupunkiseudusta. Tapahtuma muutenkin vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten pitäähän se päästä katselemaan ja kokemaan ainakin kerran.

Cosplaypuolella puolestaan projektit edistyy ja jälleen uusia kiinnostavia hahmoja on koittanut änkeä tämän vuoden listalleni. Kun nyt saisi ne sarjat katsottua ensin, itse kun kuulun niihin jotka ei harrasta ihan randomien kivannäköisten hahmojen cossaamista, vaan kyllä siitä luonteestakin pitää jotain tietää ihan jo poseeraamisenkin avuksi. Nyt perjantaista miittiäkin varten on ollut mietinnässä joku helppo ja nopea puku jossa pomppia, kun miitin teemanakin on photoshoottaus. Pieni kameran edessä pomppimisen harjoittelu kun ei olisi lainkaan pahitteeksi tälläiselle vähän vähemmän linssiluteelle tyypille, kun sitä kokemusta ei kamalasti ole, ja tuntuu että poset jää aina vähän jäykiksi mm. jännittämisen takia. Harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen.

Tilasinkin tuossa peruukin pukua varten, ja voi vaan toivoa että se saapuu senverran ajoissa että saan sen vetäistyä päähäni miitissä. Tosin ei se periaatteessa haittaisi vaikkei ehtisikään, sillä olisin sen tilannut kuitenkin jossain vaiheessa, sillä kansioiden kätköistä löytyy muutamakin hahmo joilla tuota peruukkia voisi käyttää. Mutta kuitenkin kun sitä ylimääräistä tuli maksettua nopeammasta toimitustavasta niin voisi myös toivoa että se karvakasa saapuisi ajoissa perille asti. Los edittos: peruukki saapui eilen! Ei taas voi muuta sanoa kuin nam, ihan rakkaus, en malta lopettaa sen hipelöintiä. :D Kyseessä siis on ensimmäinen tämänpituinen (takapuoleen yltävä) peruukkini, ja kieltämättä vähän kammotti se millaista kuitu on ja miten tämä tuleekaan takkuuntumaan tulevissa coneissa, mutta näillä näkymin vaikuttaisi siltä, että kuitu on senverran liukasta ja laadukasta, ettei takkuuntumista tarvitse pelätä ihan niin paljoa. Tosin tokihan kaikki pidemmät peruukit, kuten hiuksetkin, tuppaa takkuuntumaan, ei sillä, conittamisen jälkeen sen sitten näkee. Nyt ei irtoa kummempia kamerahoroiluja ja peruukkiheruja, kun siitä kameranpenteleestä loppui akku juuri oikealla hetkellä taas.


Matryoshka, tämänhetkinen addiktio. :D
Lempparin paikkaa pitää tämä Lukan ja Lilyn versio.


Ja ettei nyt jää turhan mystiseksi vihjailuksi, niin hahmo jota nyt miittiin suunnittelen on Luka Megurine, puvussa x. Ja se x ei tule siitä, ettenkö tahtoisi sitä paljastaa, vaan siitä, etten oikeasti ole vielä saanut päätettyä sitä, minkä asun nyt tuonne miittiin väkertäisin. Niitä houkuttelevimpia vaihtoehtoja on 3, joista ehkä houkuttelevimman paikkaa pitää Matryoshka-versio, mutta myös Just be friends -videon valkoinen mekko ja vähän lähde y:n nimeä kannatteleva huppariluka innostaisivat. Pitää vaan lähteä ratsaamaan kirppareita ja aleja ja katsoa mitä kävelee vastaan. Matryoshka se luultavasti on joka toteutuu, mutta pitää nyt katsoa löydänkö oikeanväristä kangasta/valmiin hupparin sitä varten. Tuo mekko kun puolestaan on suhteellisen yksinkertainen, ja minulla oikeastaan olisi kangastakin sitä varten, mutta jaa, katsotaan mitä tapahtuu, ei tässä ole kuin pari päivää aikaa. :D Kukkaseppeleen rakenteleminen tekokukista keskellä talvea kyllä kuulostaisi ihan houkuttelevalta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti