2013/06/14

Kohti desua

"Oho alkaakse oikeesti jo tänään" Eli Desuconin puku-lineup edessäpäin.

Perjantaille vetäisen päälleni jo muutaman kerran käyttämäni Haruhin leffaversion. Puku on niin mukava ja helppo pitää päällä, että mielelläni nappaan sen mukaan perjantaipuvuksi. Etenkin kun tuon allaolevan, vappupiknikin jälkeen räpsäistyn kuvan lisäksi kummempaa kuvamateriaalia ei ole päässyt syntymään, josko tälläkertaa sitten!

Ainakin puku näkyy, ikävä kyllä niin myös sotku.


Lauantai on omistettu Acchanille. Sain tuon puvun valmiiksi ja olen siihen itseasiassa harvinaisen tyytyväinen, edes kengät eivät feilanneet! Random fakta: jos olisin saanut tuon valmiiksi päivän verran aikaisemmin, olisin voinut harkita tekeväni siitä sen NCC-portfolion. Ei sillä, en usko että mahdollisuuteni olisivat olleet kovin hyvät, mutta tuollaista vaihtoehtoista karsintatapaa olisi ollut mielenkiintoista kokeilla. ^^ Alla olevassa kuvassa vielä muutama juttu tekemättä, tällä hetkellä kaikki valmista.

Tadaa!

Lauantain puvut eivät jää kuitenkaan tähän yhteen. Hetken mielijohteesta päätin tehdä iltaa varten vielä sellaisen simppelimmän ja rennomman puvun, johon voin vaihtaa jos/kun siltä tuntuu. Hahmo pysyy samana, mutta esiintymisasun sijaan muuttuu asu tanssitreenivaatteisiin. Voin siis suunnata Desu danceen hyppimään asianmukaisessa varustuksessa. :DSunnuntaina on vuorossa Deadman wonderland -ryhmäilyä, jossa siis olen itse Shirona. Tämä puku on aiheuttanut ehkä eniten ärsytystä, mm kaikkien noiden kuvioiden maalaaminen lycrakankaalle ei ollut ehkä se mieluisin projekti, mutta siitä selvittiin! Katsotaan vielä kuinka järjissäni pysyn tuon älypitkän peruukin kanssa, niiskuneidille on jälleen käyttöä. :'D Kuvassa maalaukset vielä vähän vaiheessa, oikeasti valmiit.


Näillä mennään siis, Lahdessa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti