2013/06/22

Desu number 5

Kaipa siitä voisi jotain kirjoittaakin. Silleen yleisesti coni oli aika mahtis, vaikka loppujenlopuksi en päässyt ihan katsomaan niitä ohjelmia joita olisin tahtonut nähdä, mutta toivonmukaan edes osa näistä missaamistani ohjelmista ilmestyy nettiin. :3 Pahoittelen jo tässä vaiheessa kuvattomuutta, perjantaina ei ehitty kuvata, lauantain kuvat feilasi, ja sunnuntain kuviin en ole päässyt vielä käsiksi, mutta hölinää irtoaa jokatapauksessa, kuvat sitten jälkijunassa!

Perjantai jäi conituspäivänä hyvin nysäksi. Ensinnäkin automatka. Normaalistihan täältä ajaa Lahteen semmosen reilun tunnin, tälläkertaa meni lähemmäs kaksi. Syynä tähän ei ollut mikään "voi ei rannekeet jäi!" -juttu kuten 2012 Frostissa, vaan liikenteen ruuhkailu kolarin vuoksi. Conipaikalle päästyämme kipitimme suoraan avajaisiin, joita odotin kuin kuuta nousevaa koska niin paljon ihania juttuja. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä sain ihan alkumetreillä hajonneesta glowstickistä nestettä päälleni sellaisessa mittakaavassa että näytin varmaan joltain puolitapetulta dangan ronpa -hahmolta.. (Joo se oli pinkkiä.) Tästä sitten tie kävi aika äkäistä vauhtia kohti SPR:n pistettä, josta toivoin saavani silmähuuhdetta jolla putsailla ne silmäänmenneet tökötit pois kunnolla ja äkkiä. Vaan paikallapa ei ollut ketään, ja kutsuista huolimatta ensiapuilijoilla meni harvinaisen kauan saapua paikalle, ja loppujenlopuksi heillä EI EDES OLLUT sitä hiton silmähuuhdetta. Nice job ja silleen. Siitä sitten juoksin oikeasti aika hiton paniikissa vessaan ja itkua tihrustaen huuhdoin silmää aika pitkän aikaa toivoen ettei näkö häviä..


Ilmeeni kun mikään ei mene putkeen.
Okei se oli oikeesti vähän karumpi, kuva vapulta.

Tämän episodin jälkeen conitusinto oli tasoa nolla, joten suuntasimme majoituspaikkaan loppuillaksi. Hotellithan olivat ihan täynnä, jonka vuoksi vaihtoehtomajoitus oli arvossaan. Tälläkertaa majoituimme siis Forenomilla, ja tämä oli hyvä päätös! Ihan ensinnäkin, hinta oli tosi edullinen, ja huone oli verrattavissa pieneen asuntoon minikeittiöineen. Plus kuten kuvasta ehkä jotenkin käy ilmi, huone oli sisustettu tosi viihtyisäksi, ja sieltä löytyi mm. kaappi, jossa oli runsaasti kunnon henkareita. (Vihaan edelleenkin niitä hotellihenkareita..) Tuo Lahden Forenom siis sijaitsee tasan samassa paikassa kuin Omppuhotelli, se on vaan siellä ylemmissä kerroksissa (6-8 muistaakseni).
Lauantaina oli sitten aika vetäistä Acchanin puku päälle, josta olin aika innoissani, koska asdfdgdh en edes tiedä. Ohjelmapuolelta käytiin katsomassa aamupäivällä Hahmodesign pintaa syvemmältä -luento, sekä tietenkin EC-karsinnat + Hall Cosplay. Täytyy kyllä sanoa näin yhteisesti sekä lauantain että sunnuntain cosplaykisoista että huh mikä taso! Esityksissä oli käytetty tosi monenmoisia elementtejä, kekseliäisyyttä, hahmouskollisuutta ja vaikka mitä ja katsomonpuolella sai olla ihan silleen "adfsngafsdnadfsgfdgeaffsgs! *u*"  Pukujen puolellakin näkyi se omistautuminen ja pikkutarkkuus, ja etenkin EC-voittajan kohdalla meinasi leuka loksahtaa lattiaan kun sai kuulla kaiken sen kuvioinnin olevan käsinkirjailtua.. Plus sunnuntain esityskisan voittajan laulanta pisti ihan kylmät väreet kulkemaan, niin nättiä laulantaa ja eläytymistä! ;u; Muutenkin tuo esityskisa oli ihan mahtava lisä Desun cosplaytarjontaan, koska hiottuja esityksiä on aina mukavaa katsoa, ja ainakin itse tykkäsin tosi paljon siitä, että cosplaykisoja oli katsottavaksi sekä lauantaina että sunnuntaina.

Sunnuntai oli Deadman Wonderland -ryhmäilyn päivä. Voin kyllä sanoa että fffuuuu-fiilikset lauantai-iltana olivat kovat, kun tajusin unohtaneeni puvun hanskoja sitovat naruset kotiin, mutta onneksi laukun kätköistä löytyi kyseistä nauhaa senverran, että sain väsättyä siitä uudet. ;u; Loppujenlopuksi meitä tosin oli jäljellä vain neljä hahmoa, jotka olivat toisiinsa nähden aiiiika randomeja, mutta oli kivaa jokatapauksessa, kiitos teille kanssaryhmäilijöille + kuvaajille! :3 Toivottavasti saadaan vähän isompi ryhmä vielä joskus aikaiseksi, olisi aika eeppistä nimittäin. Shiron puvussa hyppiminen tuppasi kyllä pistämään omat self awarenessit tanssimaan ja pyörimään aika kovaa, sillä onhan se nyt aikamoinen nakinkuoripuku, ja vaikka peitossa on melkeinpä koko kroppa, tuppasi olo olemaan aika alaston.. Plus muutama elementti puvussa kaipaisi vähän uudelleenmiettimistä, mm. kauluri hajoili päivän mittaan lisää ja lisää. Mutta vastoin kaikkia ennakko-odotuksia sain tosi paljon positiivista kommenttia, ja kuviakin otettiin varsin mittavissa määrin, joten ehkä se kokonaisuus sitten ei ollutkaan ihan kaamean näköinen. ^^'

Ohjelmista ei tosiaan sunnuntaina tullut katsottua cossikisojen ja päättäjäisten lisäksi muuta, vaikka kiinnostavaa ohjelmaa olisi löytynyt ainakin kaksinkappalein. Molemmat kuitenkin olivat ajankohdaltaan juuri samassa kohdassa kuin shoottimme, jonka vuoksi ne sitten missasin. Ohjelmat olivat siis ei ehkä niin yllättäen luennot AKB0048-animen ja tosielämän idolikulttuuriin yhteentörmäys, sekä samaan aikaan Kuusessa tapahtunut Shinsekai Yori: Uuden maailman nuoret. Eipähän tarvinnut ainakaan valita! Tosin toivon erittäin hartaasti että jonkinmoista materiaalia löytyisi vielä joskus jostain, sillä molemmat animet ovat omien ehdottomien lemppareiden joukossa, ja idolit on kivoi.

Seuraava coni olisikin sitten Animecon ensikuussa. Puvut sinne on aikalailla päätetty, mutta palailen niihin sitten kun olen vielä varmempi asiasta. :'D

PS. Tämä kuvattomuus tympii suuresti, joten huomenna olisi tarkoitus suunnata lähimetsään hyppimään, katsotaan josko sieltä tulisi niitä onnistuneitakin kuvia! Harjoitteluahan tämä on edelleen, molemmilla puolilla kameraa, joten hermoja vaaditaan toisinaan kun onnistuneiden kuvien saaminen tahtoo olla haastavanlaista ^^; Mutta ei sitä juoksemaankaan juoksematta opi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti