2016/07/06

New winds

Long time no ABC ja muita kuluneita sanontoja! Tulin kurkkaamaan tänne näin puolentoista vuoden julkaisutauon jälkeen, vain todetakseni että se jatkuu mitä todennäköisimmin vielä. Cossaamista en kuitenkaan ole lopettanut, tarpeeni avautumiselle on vain muuttunut. Lyhyesti selitettynä blogi toimi aiemmin avautumiskanavana minulle, jolla ei ollut kovinkaan paljoa kavereita joiden kanssa höpötellä cossijutuista. Nykyisin olen kuitenkin onnistunut jollain ihmeen kaupalla ( = PKS Cosplayharrastajien miitit) löytämään ympärilleni ihania ja taitavia kavereita ja ystäviä joiden kanssa höpöttely tuntuu yksinpuhelua kivemmalta.

En kuoppaa tätä blogia kuitenkaan ihan täysin, kirjoittaminen on edelleen jotain mistä nautin, joten saattaa olla että palaan raapustelemaan tänne vielä ennemmin tai myöhemmin. Tapahtuuko se, milloin, missä muodossa, se nähdään ajan kanssa.

Jos cossiräpellykseni kuitenkin kiinnostavat vielä, niin loin itselleni hiljattain Facebook-sivun, jonka aktiivisempaa käyttöä vielä vähän opettelen. Tuonne on kuitenkin helpompaa päivitellä lyhyitä juttuja ja useammin, ja tähän mennessä olen todennut sen hieman vuorovaikutteisemmaksi päivityspaikaksi kuin blogin. Kurkatkaa ihmeessä, arvostan kovasti jokaista tykkäystä!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti