2015/01/07

2015 cosplay S.T.A.R.T.!

Vuoden eka bloggaus, woop! Josko tämä vuosi lähtisi näin bloggaamisenkin osin paremmin käyntiin, ja saisin enemmän tekstejä ulos asti. Juuh elikkäs, kai sitä jotain asiaakin oli. Eli Yukin puvuista voisi jotain höpötellä näin perinteisesti ennen tapahtumaa.

Alunperin oli tarkoitus saada tapahtumaan aikaiseksi yksi ja puoli uutta pukua, mutta ei niin pienoisen tapaturman vuoksi se jää siihen puolikkaaseen. Syynä on se, että ompelukoneeni hajosi. Surullisen ironista on se, että tämä hajoaminen tapahtui matkalla PC'n ompelulaneihin. Kuljetin ompelukonetta totuttuun tapaan tukevasti vetolaukun päällä, kun joku ihanainen tallaaja juoksi takaani, törmäten rymähtäen laukkuun, ja tämän vaikutuksesta kone tipahti maahan.Törmääjä ei edes pysähtynyt. Paniikki ja nolo parkuminen keskellä kulkuväylää taattu. Päästyäni perille kokeilin konetta ja se toimi huojennuksekseni ihan hyvin, mutta jonkinverran sillä tehtyäni se päättikin sitten sopia sanomuksen irti kokonaan.. Tällä hetkellä kone majaileekin tohtorisedän luona, ja pidän sekä sormia että varpaita ristissä sen puolesta, ettei mikään iso ja olennainen osa ole rikki, ja selvitään pelkällä perushuollolla..

Tämän vuoksi Yukin lauantaille suunniteltu cossi siirtyy Frostbiteen, ja täten lauantain puku on auvoisen auki. Vaihtoehtoina on pyörinyt mm. Maizonon molemmat asut, Shichimiya ja Ranka. Shichimiyan peruukki on tosin Suomenlinnanreissun jäljiltä aika jäätävän näköinen ja kaipaa henkiinherätystä. ^^; Itseasiassa minkä hahmon sitten valitsenkin, pääsen peruukkihommiin, oh well~ Mutta, mielipiteet asiasta ovat tervetulleita!


Sunnuntaille taas tulee se puolikas uusi cossi. Puolikas siksi, että uudelleenkäytän vanhan cossin takkia ja kenkiä. Kyseessä on siis AKB0048:n Successor-asu, ja hahmona tälläkertaa Paruru. Puvun teko on ollut aika hauskaa, sillä mm. hameet olen tehnyt liimanauhan ja muutaman käsinompelupiston voimilla näin ompelukoneen puutteessa. Homma oli kuitenkin aika hauskaa ja kivutonta, ja koristenauhakin asettui paikalleen oikeastaan aika nätisti pikapaltteella~ Odottelen vielä piilolinssejäni, ne näyttäisivät ainakin kuljetusfirman mukaan olevan jo Suomessa. Nyt odotellaan vielä että ne kulkeutuvat postiin asti josta saisin ne noudettua, toivottavasti tämä tapahtuu huomenna. 



Peruukin kanssa oli taas hyvät etsinnät ja pähkäilyt käynnissä tuon hämärähkön värin vuoksi, ja vaikka peruukki jonka hankin ei olekaan yhtä punakka kuin lähdekuvansa, on se ainakin omasta mielestäni vallan käypä tähän! Tilasin siis jälleen pitkän ja kiharan peruukin, koska se oli ainoa muoto missä löytyi sopivaa väriä. Hassua kyllä. miten juurikin nuo pitkät ja kiharat peruukit tuntuvat olevan se sortti mitä myydään edullisimpaan hintaan ja lyhyistä saa pulittaa enemmän. Leikkaamishommia ja suoristusta tämä on kyllä vaatinut kovasti. Peruukkihommat eivät kyllä ole se oma vahvuuteni.. ^^'

Ihanien kiharoiden irtinapsiminen kirpaisee aina. ;;
Oikea väri on vähän tummempi, puhelinlaatu ja vessavalo hämäävät.
On kyllä mukava fiilis kun cossit ovat näin hyvällä mallilla ennen conia, ja voi rauhassa pelata Love Liveä ilman että puvut kärsii. ^.~ Mutta ei kai tässä sen kummempia,Yukissa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti