2014/12/23

Tapahtumat pikakelauksella

Koska olen ollut hyvin hyvin laiska bloggaaja tänä vuonna, ajattelin laittaa vuotta hieman pakettiin. Ainoat tapahtumat joista sain aikaiseksi blogitekstin olivat tänä vuonna heinäkuussa olleet Yukiconin rantajakso sekä Animecon. En kuitenkaan jaksa alkaa kirjoittamaan jokaisesta tapahtumasta yksityiskohtaista raporttia, joten edessä hieman koottuja fiiliksiä ja vuoden kohokohtia! Tiivistelmistä huolimatta luvassa pitkä postaus, koska tapahtumia tälle vuodelle riitti. Ripottelen sekaan hieman kuvia joita olen saanut aikaiseksi muokata vuoden mittaan, rehellisesti sanottuna tuo muokkausta odottavien kuvien läjä on aikamoinen.. ^^;

Vuoden ensimmäinen tapahtuma, Yukicon oli mukava aloitus conivuodelle. Tapahtuman ehkä jännin osuus oli omalla kohdallani se, että minut pyydettiin sunnuntaina Nettipukukisaan, ja täten pyörähdin lavalla Nanamin valkoisessa mekkosessa. Ihanin seura oli kyllä se paras juttu tapahtumassa, cossinakit lentelivät, selitys oli niin innokasta etteivät nepparitkaan meinanneet kestää, ja pikkaisen sai taas fanityttöillä mahtavaa tanssiesitystä ja ihania idolipojuja.
 
Frostbite kului myös kovin idolipainotteisissa merkeissä. Pukuina oli perjantaina Maizonon idolivermeet, lauantaina AKB0048'n Acchan, tälläkertaa alkuperäisen yhtyeen Beginner-musiikkivideolla esiintyvässä asussa. Voisin heittää tähän perään sen fanituskappaleen koska asfsgfdasfdahgfd! Saatoin vähän vaan sulaa onnesta kun kuulin että AKBabes0048 saapuu esiintymään Frostiin koska hnnngh paras sarja, ihanimmat idolit. Olen seurannut ryhmää näin internetin välityksellä toivoen että joku päivä pääsisin näkemään heidät livenä, ja pettymään en joutunut, esitykset niin cosplaykilpailun yhteydessä kuin illalla Susilavallakin olivat ihan rakkautta, ja olen niin kiitollinen ystävällisille (ja pitkille!) herrasmiehille jotka päästivät minut illan esiintymisen ajaksi eteensä eturiviin, esitys oli yksi parhaita conikokemuksiani ikinä! ( ;ω;) ~ Sekä AKBabes, Chotto!Chocolate että lisävahvistukset loistivat niin kirkkaasti että pystyin vain seuraamaan lumoissani, ja halu tanssia Aitakattaa mukana yleisöstäkäsin oli vallan ylitsepursuava! Senverran kun tytöille puhuin, olivat he myös tosi mukavia, vaikka itse saatoinkin vähän sönköttää ja blushailla ujouteni kanssa.Lauantain puku!


Seuraava fanitus menee kunniavieraspuolelle ja Megumi Ogatan suuntaan. Oli mahtavaa päästä näkemään ihminen joka on antanut äänensä mm. Shinjille, sekä ihanalle Sailor Uranukselle(). Haastattelu oli vallan mielenkiintoinen, kun kuulla sai paljon niin Ogatan omasta urasta kuin myös ääninäyttelijän työstä yleensäkin. Myös hänen illan konserttinsa oli jotain upeaa, ja viimeistään Cruel Angels Thesis-kappaleen kohdalla kyynelkanavat aukesivat vallan tehokkaasti. ;u;

Keväällä käväisin myös Tampere Kupliissa, johon menoa pähkäilin kovasti, mutta koska pääsin paikalle autokyydillä, oli päätös helppo. Nappasin tapahtumaan päälle Maizonon koulupuvun, koska se on suht mukava päällä, ja ihana kuskimme Jansutti tätä suositteli, ja hän onnistuikin yllättämään tapahtuma-aamuna, kun auton ratissa paikalle kurvasi Junko, ja etupenkillä istui Kirigiri, plus tapahtumapaikalla odotti Monobear. Pientä ryhmäilyä siis!

Paluumatkalla tapahtumasta pääsimme myös kokemaan potentiaalisen epätoivonhetken, kun autosta puhkesi rengas! Onneksi hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, vaan näppärät tytöt vaihtoivat renkaan pimeän motarin varrella, matkapuhelimen taskulampun valossa, naurun ja "MUN ON PAKKO TWIITTAA TÄÄ!" -toteamuksien saattelemana. :'D Eli epätoivoa tämä ei onnistunut meissä herättämään. Hassuinta koko episodista teki vielä se, että oltiin puhuttu aiheesta vähän ennen tätä accidenttia, vähän ehkä jinxattiin homma.Seuraava kevään tapahtuma oli uutuuttaan kiiltävä Cosvision. Puhtaasti cosplaylle omistettu tapahtuma kuulosti jo ideana ihanalta, ja Logomo tapahtumapaikkana oli ainakin omasta mielestäni hyvin toimiva, joskin rakennuksen avaruus sai huomaamaan sen, että paikalla oli harvinaisen vähän porukkaa. Kutsuvieraskisa oli kyllä upeaa katsottavaa, samalla tyylillä koottua kisaa katsoisin mielelläni uudestaankin! Tapahtuma meni taas kierrätysteemalla, lauantaina cossasin tosiaan Rankaa, ihanan Sherylin seurassa (psst, varsin uusi Facebooksivu, käykää tykkäilemässä jos ette ole jo ^.~). Sunnuntaina sain olla taas hämmentyväinen otome-päähenkilö aka Nanami oli käytössä jälleen. Ja eihän säveltäjällä ole hämmentymiselle aihetta jos ei paikalla ole idolipuolen edustajaa, superpisteet tältä poikaidolipuolelta saa Ittoki, ja kyllä se parhaan Ittokin titteli vain menee tähän suuntaan Olen välillä nolo fanityttö, en ole edes pahoillani!

Kesän conikauden aloitti jälleen Desucon, jossa ehkä paras juttu oli ihana Desudance, johon tälläkertaa jopa uskalsin mukaan! Tanssiminen on ihanaa ja hyvässä seurassa tanssiminen vielä ihanampaa. (^^〜) (〜^^) Oman tanssimisen jälkeen sai vielä ihastella uudelleen Suomen maankamaralle tiensä löytäneen AKBabes'in esitystä~ Omat pukuni olivat taas kierrätyslinjaa, perjantaina Maizonon koulupuku, lauantaina Acchanin Beginner-versio, ja sunnuntaina Acchanin perusasu. Sunnuntaina pääsin myös shoottailemaan Yukon kanssa, joskin nämä kuvat ovat vielä [Muokkaa jo!!]-leiman alla. 

Danssa danssa! Kuvaaja: Nyymix

Rantajaksolle ja Animeconille kun löytyy jo omat postauksensa, hyppään suoraan Traconiin. Lauantaina menin jälleen kierrätyslinjalla, ja heitin päälleni pitkästä aikaa Nian asun. Sain puvusta myös parit kuvat, kiitos Tuiksun, mutta tajusin vasta jälkikäteen kuvia selatessani että olin aamulla laittanut pannan väärin päin -> kukkanen oli väärällä puolella päätä. Sen siitä saa, kun puhelimessa on juuri se nurinkurinen reffikuva. Ja oman kuvan flippaaminen ei ole hyvä idea, sen totesin kokeillessani :'D Olen kyllä ylpeä siitä, että asu on edelleen, iästään huolimatta, käyttökelpoinen. Vielä joskus saadaan se ryhmäkin kasaan ^.~ 

 
Laitetaan nyt yksi kuva silti, kun siitä tuli niin kiva ;;
Kuvaaja: Tuiksu, kiitos!

Sunnuntaille taas oli luvassa se uusi asu, eli Love Live! -sarjassa µ's:in vastaparina toimivan A-Risen Tsubasa. Sunnuntai jäi kovin nysäksi päiväksi, joten emme ehtineet kolmikkomme kanssa edes shoottaamaan, mutta tulevaisuuden varalle saattaa olla jonkinsortin suunnitelmia. ^.~ Kävimme myös kuuntelemassa Huilaileen pitämän luennon Love Livestä, ja ainakin itse sain ohjelmasta viihteen lisäksi myös muutamia uusia nippelitietoja matkaani.

Käväisin myös Talksissa ja seuraavana päivänä järjestetyssä Popcult Day'ssä, jotka olivat molemmat mukavia pikkutapahtumia joihin menisin mielellään uudestaankin!

Ja siihen kohtaan mihin varsinaiset conit ja tapahtumat loppuvat, löytyy jatkoksi muita aktiviteetteja. Mutta esirippu laskeutukoon tähän kohtaan, bloggailen näistä muista jutuista ehkä vielä tämän vuoden puolella~ Näin juhlapäivän hiipiessä yhä lähemmäksi, toivottelen teille kaikille vielä

Ihanaa Joulua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti